Az ajkai iskolákat a Hit gyülekezete vette át, de a gimnáziumot megmentették. Az egyik szakképző iskolából üdülőhely lett! Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
(Támadás nélkül mondom a tényeket) A médiában, országos heti lapban úgy állították be a demonstrációt az ajkai gimnáziumért, mintha felesleges és értelmetlen lenne, mert a hit gyülekezete nem akarta átformálni az iskola struktúráját, azt mondták, hogy megtartják olyannak, amilyen. Ezzel szemben az egyik, 50 éves múlttal rendelkező épületet teljesen felszámolták, hitgyülis ÜDÜLŐ lesz belőle és 19 tanárt tettek munkanélkülivé. Erről természetesen egy szó sem esett sehol. Még a helyi sajtóban sem... Vélemény??2012. aug. 5. 13:35
21/25 anonim válasza:
A Hit Gyülekezete egy rosszindulatú szekta semmi több. Kis korom óta ebbe neveltek. Én már csak tudom, és bármi rosszat el tudok róluk képzelni!! Ahogy réd erőltetik amit nem akarsz...
[link] itt a szekta fogalma...
22/25 A kérdező kommentje:
De most ne vallási vitát tartsatok, könyörgöm!
Igen, nehéz elhinni, de biztos forrásból tudom, hogy majdnem 20 tanárt kirúgtak. Hogy mi lesz az épület sorsa, az persze lehet rosszindulatú pletyka.
2012. aug. 19. 00:30
23/25 anonim válasza:
Szóval mégsem volt úgy igaz, ahogy azt hallottad, feltételezted? Ennek nincs is köze a Hitgyülihez.
24/25 Pietrosol válasza:
25/25 anonim válasza:
Nnna, ez sem semmi; ennyit a magyarországi állapotokról. A jogászok és felelős (?) politikusok nem ismerik a törvényi előírásokat; bezzeg a kisemberektől mindig elvárják, hogy minden jogszabályt tartsanak be...
Kíváncsi vagyok, mi lesz ennek a vége. Technikailag nem könnyű megoldani a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!