Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Azt meg lehet csinálni, hogy...

Azt meg lehet csinálni, hogy ne legyek megkeresztelve? Szóval úgy értem, hogy visszakeresztelkedni?!

Figyelt kérdés
Segítsetek. Köszönöm előre is. (egy 16 éves lány)
2009. júl. 8. 13:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek..
2009. júl. 19. 17:21
 12/15 A kérdező kommentje:
köszike mindenkinek..
2009. júl. 19. 17:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyon megértem a problémádat. Az én páromat is megkeresztelték babakorában, aztán járatták templomba. Benne pedig egyszerűen nem alakult ki az istenhit - nem tudta elhinni, hogy Isten tényleg létezne. Ezért közölte a családjával, hogy nem akar többé templomba járni. Ezért, és nem lázadásból meg "értékrendmegtagadásból". Sajnos bizonyos öreg templomi nénik a mai napig telefonon zaklatják, hogy ő bizony örökérvényűen meg van keresztelve, és nem tehet elleni semmit, mert nem lehet visszakeresztelkedni. Esetleg megpróbálhatod kiátkoztatni magad.:)
2009. júl. 23. 00:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Én szerencsére nem vagyok megkeresztelve:D Ez volt anyám első helyes döntése, amit velem kapcsolatban hozott. A középsuliban sokan furcsálltak emiatt, nem tudom miért. Nem is érdekelt.

Bár, engem az egyház alapvetően kiközösítene magából:D

2009. júl. 29. 00:21
 15/15 A kérdező kommentje:

köszike

:D

2010. febr. 23. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!