Azt meg lehet csinálni, hogy ne legyek megkeresztelve? Szóval úgy értem, hogy visszakeresztelkedni?!
Figyelt kérdés
Segítsetek. Köszönöm előre is. (egy 16 éves lány)2009. júl. 8. 13:26
11/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek..
2009. júl. 19. 17:21
12/15 A kérdező kommentje:
köszike mindenkinek..
2009. júl. 19. 17:22
13/15 anonim válasza:
Nagyon megértem a problémádat. Az én páromat is megkeresztelték babakorában, aztán járatták templomba. Benne pedig egyszerűen nem alakult ki az istenhit - nem tudta elhinni, hogy Isten tényleg létezne. Ezért közölte a családjával, hogy nem akar többé templomba járni. Ezért, és nem lázadásból meg "értékrendmegtagadásból". Sajnos bizonyos öreg templomi nénik a mai napig telefonon zaklatják, hogy ő bizony örökérvényűen meg van keresztelve, és nem tehet elleni semmit, mert nem lehet visszakeresztelkedni. Esetleg megpróbálhatod kiátkoztatni magad.:)
14/15 anonim válasza:
Én szerencsére nem vagyok megkeresztelve:D Ez volt anyám első helyes döntése, amit velem kapcsolatban hozott. A középsuliban sokan furcsálltak emiatt, nem tudom miért. Nem is érdekelt.
Bár, engem az egyház alapvetően kiközösítene magából:D
15/15 A kérdező kommentje:
köszike
:D
2010. febr. 23. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!