A hit gyülekezetét a gonosz erők hozták létre?
"Valóban politika,meg business meg tömeghipnózis az egész?"
Ez nem volt szép dolog. Felesleges így kiemelni, szinte az összes egyház erről szó.
Kifejezetten provokatív kérdéseidre a válaszom: NEM.
A Hit Gyülekezetét nem a gonosz erők hozták létre; és nem politika, business és tömeghipnózis az egész.
Ellentétben az általad olyannyira favorizált ezotériával, amely mögött valóban gonosz erők állnak. Téged is befolyásolnak ezzel a gondolkodásmóddal, ezért trollkodtál végig néhány kérdést az elmúlt napokban hazugságokkal és bizonyítatlan rágalmakkal.
És ezért írtál és írsz itt is hasonlókat.
Bár az első kommentedet már törölték a moderátorok, de azért azzal kapcsolatban felhívnám szíves figyelmedet, hogy az eddigi válaszaidhoz hasonlóan szintén egyetlen állításodat sem tudnád bizonyítani, annyira távol állnak a valóságtól. Arról meg már nem is beszélve, hogy a rasszizmus és az antiszemitizmus szintén gonosz erők műve...
Tehát nagyon úgy tűnik, hogy te állsz a rossz oldalon. Jelenleg még. Remélem, ez változni fog. Isten áldjon.
Na akkor nézzük egy kicsit a Hit Gyülekezetét...
Szóval: én amikor az ATV-n a Vidám Vasárnapot nézem, én nem hallom benne a politikát, nem érzem benne a business-t, sőt a tömeghipnózist sem.
Én csak azt látom, hogy Igehirdetés van, mégpedig az, amit Jézus és a korai kereszténység (Pál, Péter, János, Jakab stb.) hirdettek.
Hol van itt a gonosz erő???
Ami a business-t illeti, adakozás szerintem más egyházakban is van. Vagy tévedek?
Ami pedig a "tömeghipnózist"illeti, na ez pontosan az, ami az Apostolok Könyvének 2. részében van megírva.
---------------
Ami Berta Wooster válaszát illeti:
nézd, én nem tudom, miket írosgattál mostanában. Mindenesetre én magam is provokációnak tekintem a kiírt kérdésedet, és bizony-bizony igencsak messze állsz a valóságtól, ha a rosszindulatot feltételezed a Hit Gyülekezetének a tanításaiban.
Ehelyett jobb lenne, hogy ahelyett hogy mindenféle bizonyítást nélkülöző állításoknak adsz helyet, inkább nyitott lennél azok felé, akik _tapasztalatból_ beszélnek...
Különben ha Berta Wooster válasza nem lenne kielégítő számodra - mármint ami a Hit Gyülekezetét illeti - javaslom, olvasd el az 1. válaszoló ('ma 08:30') hozzászólását, mert teljesen igaz amit írt !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!