Szerintetek van rá esély?
Bocs kedves kérdező nem vagyok JT, csak voltam. Megmondom, nem szeretik ezt kérdést boncolgatni. Mert jobb inkább a tanúknak ilyenről nem tudni, mert ha ezen gondolkodnak, nem jut idő az újabb világvége várására, és prédikálásra.
Bocsi.
Hahó!
Aki tudja írja le,legyen szíves,hogy mi történt akkor!
Nem szeretném bántani őket. Nem is a tanúkkal van bajom.
De néha akkora ökörségeket mondanak, amik nagyon elszoktak gondolkodtatni. Sok okkult jóslásuknak semmi értelme nincs, nem is beszélve a nem Biblikus, Krisztustól távolálló szabályoknak. Az ige hirdetésnek is vannak sokkal jobb módszerei. Vallás szabadság van ez tény. De szerintem a kereszténység alap tanításait már nagyon eltorzították. Mondjuk legyen mentségük, hogy nincsenek ezzel egyedül.
Én ezt olvastam:
"1960 és 1966 között a szervezet növekedésének a mértéke meglehetősen lecsökkent. Ekkor a Társulat bemutatott egy új könyvet, és új világvége dátumot adott meg. A Franz alelnök (1894-1992) tollából származó Örök élet – Isten fiainak szabadságában (1966) című könyv szerint 1975 ősze jelzi az emberi történelem hetedik korszakának kezdetét. A Társulat ekkor még óvakodott nyílt jövendölést kinyomtatni, de az üzenet minden Jehova Tanúja számára világos volt: Armageddon hamarosan eljön! Az éveken át fokozódó, és a dátumot illetően egyre konkrétabb propaganda hatására egyes Tanúk még az otthonukat és a javaikat is eladták, amiért vezetőiktől 1974-ben dícséretet kaptak.10"
10: Kingdom Ministry, May 1974, p. 3.
A Jehova Tanúi egy resztoránus vallási felekezet, az amerikai Jehovah's Witnesses, Watchtower Bible and Tract Society nemzetközi szervezetének magyarországi képviselője, Magyarországon 1989 óta bejegyzett gyülekezet.
Akkor is,és most is..akkor most ez hogy is van?
"A Jehova Tanúi egy resztoránus vallási felekezet, az amerikai Jehovah's Witnesses, Watchtower Bible and Tract Society nemzetközi szervezetének magyarországi képviselője, Magyarországon 1989 óta bejegyzett gyülekezet.
Akkor is,és most is..akkor most ez hogy is van?"
Nem kérdeztem azt hogy milyen egyház meg be van e jegyezve stb.
Pietrosol!
"Aki tudja írja le,legyen szíves,hogy mi történt akkor!"
Hát ez jó vicc mert én pont ugyan ezt kérdezem. Ugyan is nem voltam ott. De érdekel a téma.
"Bocs kedves kérdező nem vagyok JT, csak voltam. Megmondom, nem szeretik ezt kérdést boncolgatni. Mert jobb inkább a tanúknak ilyenről nem tudni, mert ha ezen gondolkodnak, nem jut idő az újabb világvége várására, és prédikálásra."
Igen ezt én is tapasztaltam hogy nem szeretik ezt a témát.
Mert ha valaki még emlékszik rá, az igaz sem volt. A legújabb emlékezés az igaz.
Nem tudom érted-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!