Gondolkodtál már azon hogy felvedd az Iszlámot? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 10:18
11/18 anonim válasza:
"Gondolkodtál már azon hogy felvedd az Iszlámot?"
Nem.
"Ha nem, miért nem?"
Mert rendkívül agresszív. Egy olyan ma létező vallásról sem hallottam, amelynek prófétája egy mészáros lett volna.
13/18 anonim válasza:
Nem, ateistaként sem és most keresztényként sem. Nem szimpatikus nekem az a vallás.
14/18 anonim válasza:
Nekem semmi bajom velük, sőt, sok dologban szimpatikusak és ugyanazt gondoljuk, de van, amiben nem, pl. én elismerem Jézust, mint Isten fia, ők meg nem. De amúgy nem jutott eszembe, hogy felvegyem, hiszen római katolikusnak születtem.
15/18 anonim válasza:
Eszemben sincs megkötni magam semmiféle vallási hülyeséggel. Független és szabad emberként akarom leélni az egyetlen életemet.
16/18 anonim válasza:
Ha egyben milliárdos arab sejkké is változnék, és lenne 10 feleségem, már ma felvenném!
17/18 anonim válasza:
16-os: Szintén :D:D
Amúgy meg nem. Eléggé kötött,szigorú vallás és nekem valahogy nem jön be. Azért nem akarok télen-nyáron csuklyákba, meg ilyen izékbe járni.
18/18 anonim válasza:
Mindenesetre valahogy oldjuk már meg ezt a milliárdos és 10 feleséges dolgot... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!