Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Gondolkodtál már azon hogy...

Gondolkodtál már azon hogy felvedd az Iszlámot? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 10:18
1 2
 1/18 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Nem!Nincs szükségem ideológiai kötöttségekre!

2012. máj. 31. 10:30
 2/18 anonim ***** válasza:
Egyik vallás sem akarom felvenni így ez se kivétel.
2012. máj. 31. 10:46
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem venném fel, mert nem hiszik, hogy Jézus a Megváltó, én viszont biztos vagyok benne, hogy így van - tehát a hitem kizárja, hogy muzulmán legyek. De amúgy eszembe sem jutott ilyesmi.
2012. máj. 31. 11:10
 4/18 anonim ***** válasza:
Eszembe sem jutna.
2012. máj. 31. 11:20
 5/18 anonim ***** válasza:

Én gondoltam rá, de mivel itt élek kivitelezhetettlen lenne, hogy csadorba vagy akár csak kendővel a fejemen menjek dolgozni és a napi öt imára sem lenne időm. Amúgyis mindegyik vallás csak azt mondja higgy Istenbe és az a fontos!

A kereszténynek lehet muszlim társa és forditva is, az iszlám csak akkor tiltja a házasságot ha az a másik ember hitetlen és nincs vallása (pl: budhista)

2012. máj. 31. 12:16
 6/18 anonim ***** válasza:

Eszembe sem jutott soha még ateista koromban sem, megtérésem óta meg aztán pláne...

Mutatok egy kérdést, ami érdekes lehet a téma szempontjából:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..

Üdv. :)

2012. máj. 31. 15:42
 7/18 anonim ***** válasza:
Mielőtt eszembe jutna, valakinek válaszolnia kellene arra a kérdésre, hogy az Iszlám honnan tudja, hogy Mohamed próféta volt?
2012. máj. 31. 15:59
 8/18 anonim ***** válasza:
50%
A keresztény vallás honnan tudja hogy Jézus isten fia volt?
2012. máj. 31. 16:22
 9/18 anonim ***** válasza:

Próféciái és beszédei igazak lettek. Ahogy ő is mondta:

Jn 13,19 Most megmondom néktek, mielőtt meglenne, hogy mikor meglesz, higyjétek majd, hogy én vagyok.

Az ő cselekedetei igazolják őt, és az egész ószövetség több száz (nem számoltam meg) próféciája, melyek reá vonatkoznak. Pontos idői prófécia vonatkozott rá Dániel könyvéből ~500 évvel korábban, mint a ő eljövetele.

De szerintem ez gyenge próbálkozás a kérdésem megválaszolására. Ha én azt kérdezem, hogy bizonyítsd be, hogy a Föld a Nap körül forog, és nem fordítva, arra van magyarázat és kísérletek, melyek igazolják, és nem az, hogy én meg bizonyítsam azt be, hogy a csillagok nem a Föld körül forognak.

2012. máj. 31. 16:46
 10/18 anonim ***** válasza:
Igen, és Mózes?
2012. máj. 31. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!