Gondolkodtál már azon hogy felvedd az Iszlámot? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?
Szia!
Nem!Nincs szükségem ideológiai kötöttségekre!
Én gondoltam rá, de mivel itt élek kivitelezhetettlen lenne, hogy csadorba vagy akár csak kendővel a fejemen menjek dolgozni és a napi öt imára sem lenne időm. Amúgyis mindegyik vallás csak azt mondja higgy Istenbe és az a fontos!
A kereszténynek lehet muszlim társa és forditva is, az iszlám csak akkor tiltja a házasságot ha az a másik ember hitetlen és nincs vallása (pl: budhista)
Eszembe sem jutott soha még ateista koromban sem, megtérésem óta meg aztán pláne...
Mutatok egy kérdést, ami érdekes lehet a téma szempontjából:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
Üdv. :)
Próféciái és beszédei igazak lettek. Ahogy ő is mondta:
Jn 13,19 Most megmondom néktek, mielőtt meglenne, hogy mikor meglesz, higyjétek majd, hogy én vagyok.
Az ő cselekedetei igazolják őt, és az egész ószövetség több száz (nem számoltam meg) próféciája, melyek reá vonatkoznak. Pontos idői prófécia vonatkozott rá Dániel könyvéből ~500 évvel korábban, mint a ő eljövetele.
De szerintem ez gyenge próbálkozás a kérdésem megválaszolására. Ha én azt kérdezem, hogy bizonyítsd be, hogy a Föld a Nap körül forog, és nem fordítva, arra van magyarázat és kísérletek, melyek igazolják, és nem az, hogy én meg bizonyítsam azt be, hogy a csillagok nem a Föld körül forognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!