Isten csak szerintem szadista?
Az nem elég utalás neked ami a világban történik =P
Ha nemélvezi,miért hagyja?Am meg arrasincs utalás h nemélvezi..:D
Ha nemélvezi,miért hagyja?
Rossz dolgok azért történnek jó emberekkel, mert mások szándékosan vagy gondatlanságból rossz és néha gonosz döntéseket hoznak, amik hatással vannak mások életére. Mint amikor részegen vezet valaki például. Vagy, amikor valaki egy emberekkel teli repülőgépet nekikormányoz egy felhőkarcolónak. Vagy, amikor valaki meghúzza a ravaszt egy iskola ebédlőjében. Vagy amikor ártatlan emberekről sértő pletykákat terjesztenek.
Az esetek 80%-ában azért történnek rossz dolgok jó emberekkel, mert mások rosszul és gonosz módon döntöttek. Az emberi faj kölcsönösen függ egymástól- akár szeretjük ezt, akár nem. Ha én rossz vagy gonosz dolgokba megyek bele, azzal befolyásolom mások életét és ők ártatlanul fognak szenvedni miattam.
Néha nagyobb jó vagy magasabb cél érdekében történnek rossz dolgok. Például közelebb kerülnek egymáshoz emberek, vagy elgondolkodnak olyan fontos és örökkévaló dolgokról, amiről a mindennapok elveszik a figyelmünket. Mikor valaki- hozzánk közel álló- meghal, átértékeljük az életünket és elgondolkodunk azon, hogy mi lesz velünk a halál után. Több céllal és több szeretettel éljük az életet
"Am meg arrasincs utalás h nemélvezi."
Az a bíró - például - aki ítéletet hirdetett az olaszliszkai gyílkosság űgyében szadista?
"Az nem elég utalás neked ami a világban történik =P
Ha nemélvezi,miért hagyja?Am meg arrasincs utalás h nemélvezi..:D"
Ezt úgy hívják: a karma törvénye. Mindenki maga dönt hogy él, de a tettei visszahatásaitól nem menekülhet senki.
"Ha nemélvezi,miért hagyja? "
nem hagyja. ott van világosan a Bibliában, hogy nem engedi azt pl h megölj valakit. sőt megtiltja és azt mondja, h ne ölj.
csak h szemléltessem: ha neked édesanyád azt mondja, h "hééé ne bántsd a kutyát" az azt jelenti, h megengedi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!