Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tisztelt hívők! Hogy reagálnát...

Tisztelt hívők! Hogy reagálnátok, ha egy idegen lény látogatna a Földre és azt álítaná, hogy ő, vagy az egyik felmenője volt az, akit Biblia írói Istenek írták le és állítását megdönthetetlen bizonyítékokkal tudná alátámasztani?

Figyelt kérdés
Kérlek, próbáljatok meg elvonatkoztatni attól, hogy szerintetek ez nem lehetséges! Semmi provokatív célom sincs a kérdéssel, komolyan érdekel a válaszotok.
2012. ápr. 9. 07:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
35%

"Ezt ízért bírom. Szerintetek badarság a földön kívüli élet lehetősége, de elhiszitek a mesét, amit emberek írtak."

Bírjad öcsém, mert hívő vagyok és hiszek földönkívüli életben. Na látod ennyit érted a te eszement logikád.

2012. ápr. 9. 13:27
 12/31 A kérdező kommentje:

Nyolcas!

Miért írta volna nekünk? Lejött, kutatott a futurusztikus kütyüivel, esetleg kicsit odapörkölt az embereknek, hogy tudják, ki a főnök. Az emberek pedig rosszul értemezvén a dolgot könyvet írtak róla, mint természetfeletti lény.

Amúgy tényleg csak kíváncsi voltam a válaszokra, sem a Bibliában sem az idegenekben nem hiszek. Pontosabban csak hidegen hagynak. Az emberek viszont érdekelnek, ezért tettem fel a kérdést.

Köszönöm a válaszokat.

2012. ápr. 9. 13:40
 13/31 A kérdező kommentje:
Bocs, benéztem, kilencesnek írtam az első pár sort.
2012. ápr. 9. 13:42
 14/31 anonim ***** válasza:
A megdönthetetlen bizonyíték számomra az lenne, ha úgy jönne el, ahogy a Bibliában benne van. Akkor viszont már nem az számítana, hogy én hogyan reagálok, hanem az, hogy Ő mit mond. Mert az már az ítélet órája lesz.
2012. ápr. 9. 19:45
 15/31 anonim ***** válasza:
Miért lenne az ítélet órája?
2012. ápr. 9. 20:49
 16/31 anonim ***** válasza:
Mert ez van a Bibliában.
2012. ápr. 9. 21:20
 17/31 anonim ***** válasza:
De a kérdés látogatásról szól és nem ítélet napról. Rendben, hogy a Biblia azt írja akkor fog eljön és akkor lássuk meg, de a kérdés nem ez.
2012. ápr. 11. 09:38
 18/31 anonim ***** válasza:
Válaszoltam a kérdésre. A többi infó csak plusz volt.
2012. ápr. 11. 11:20
 19/31 anonim ***** válasza:
68%

Egyébként mire alapozzátok ezt a nagy "A Biblia szent és sérthetetlen" dolgot.

Egyikőtök sem élt akkor. Az egy mesekönyv- kb mint a Magyar Népmesék egy könyvbe gyűjtve. Persze, feltámadás meg miegymás.. ahha. Ezt hogy?? Csak páran látták és leírták- a mesekönyvbe. Már ebben az időben is voltak különféle hallucinációt okozó tudatmódosító szerek. Ha pár haverral be LSD-zek felmegyek egy hegyre ahova érzelmileg kötődöm és azt látok, amit akarok-még ha nincs is ott-valóságos lesz??

A keményvonalas hívők elutasítják az egész gondolatmenetet, sőt még ki fonak kiáltani minden ökörségnek. Nem érdekel.

nem kell minden bizonyíték nélküli állítást szó szerint benyelni. Csak azt látjátok, amit látni akartok=szelektív észlelés..

2012. ápr. 11. 16:32
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
Te IQ bajnok belőve hogy a fenébe tudsz kőbe vésni? Ráadásul héber nyelven! Kőbe csakis törvényeket véstek vagyis nem készítettek mesekönyvet, de még blikk-et se. Akkoriban a munka nem abból állt, hogy lejárt a 8 óra aztán go haza autóval. Az látszik biztos, hogy 21. században élsz, mert fogalmad sincs hogy a tej is honnan van. Biztos made in china, nem?-.-"
2012. ápr. 11. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!