Szia!
Igazából a IV. századtól kezdve, mikor az állam és az egyház összefonódott, végig a középkor visszaélésein át egészen a mai napig, amikor a püspökök sok milliós autókkal furikáznak és elképzelhetetlen luxusban élnek kimondhatjuk, hogy ennek a szervezetnek a világon semmi köze nincsen ahhoz a kereszténységhez, és ahhoz a Krisztushoz, akit a Szentírás bemutat. És természetesen tisztelet azoknak a kivételeknek - őszinte kereső és hívő embereknek - akik csak erősítik ezt a szabályt...
Üdv. Péter
Nem célom védeni a bűnösöket, de a hírrel valami nem stimmel.
"hogy a beavatkozások a szülők tudta és beleegyezése nélkül történtek."
A szülők nem vették észre, hogy kasztrálták a gyereküket???
Ha mondjuk azt vesszük, hogy az 50-es évektől folyamatosan történtek az esetek (valójában nem, hiszen évtizedekkel ezelőtt véget ért), akkor az azt jelenti, hogy ötven év=18250 nap, és a több tízezer meg mondjuk alsó becslésben húszezer, akkor az naponta egy gyermeket jelent. Képtelenség, hogy eddig titokban maradjon...
(Tehát, az ötvenes években olyan gyerekeket kasztráltak a papok, akiket 1945 után rontottak meg szintén papok.
Azzal indokolták, hogy betegségtől szabadítják meg őket a műtéttel.)
Eléggé elgondolkodtató! S gondolom ezt adminisztrálták is, ha ennyi idő után bizonyítani lehet, vagy élnek még az áldozatok.
Hány évesek lehetnek ezek a bűnözők? Az én durva számításaim szerint minimum 75.
Eddig titkosítva volt? Nem is élnek már az elkövetők.
Azt el tudom képzelni, hogy finoman szólva "megrontott" gyerekek belebetegedtek a történtekbe, azt is hogy szervi betegséget is adtak át nekik a perverz disznók, az sem kérdéses, hogy gyógymód helyén való volt e, a mocskos kuruzslók. Ez a véleményem.
Na, mondtam én, hogy valami nagyon nem stimmel a hírrel:
ez van, amikor a szenzációhajhászás eltorzítja az igazságot. A féligazság tulajdonképpen hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!