Mit számít, hogy Isten létezik-e vagy nem?
ezt a vitát inkább privátba folytassátok.
Ne légy vallás gyűlölő, mindenhol vannak hülyék és normálisak.
Szerintem teljesen feleslegesen vitatkoztok Isten létezésén,
ugyanis ő olyan felfoghatatlan, magasabb rendű lény, amit az
ember képtelen felfogni, épp ezért sem képes bizonyítani,
mert rossz helyen keresi - de ez a magán véleményem!
Én hiszek benne, sőt szoktam megmagyarázhatatlan illatokat
érezni, amire nincs magyarázat. Aki elhiszi, elhiszi, aki nem, nem! Köszönöm! Bye-bye. :)
"Évi9707 válasza:
Teljes meggyőződéssel állíthatom neked hogy VAN TELAPO. A te dolgod hogy elhiszed-e, avagy sem. De tuddmeg hogy itt nem az a kérdés a fő, hogy önmagában mit számít, hanem hogy NEKED számít-e hogy TELAPO létezik. Az TELAPOBA való hit erőt, reményt, jóságot, és békességet ad. De mivel TELAPO nagyon is létezik(hiába dönthetsz úgy hogy megtagadod és azt teszel amit akarsz) a végén te is számon leszel kérve, így igenis számit hogy TEneked fontos-e."*
Szoval legyetek jok egesz evben, cipoket kitisztitva kirakni az ablakba dec. 6-an, es talan nem virgacsot talaltok benne! :-D
(* - az idezetben levo modositasok a mondanivalot nem valtoztattak meg :-)
Vidiripi
Jc Denton válasza:
"Nem rakom fel az életemet egy középkor elötti mesekönyvre felrakni!"
Neked miért kellene ezt tenned? Egyébként miért mesekönyv? A biblia nem mese könyv. Vagy netán csak a mesében létezik Jeruzsálem ,Róma s a többi város. Hogy csak ilyen apróságokat említsek. De ha még is mese akkor valaki szóljon az olaszoknak hogy Róma csak mese s nem is létezik. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!