I. sz.397 óta az Isten egyetlen földi embernek sem nyilvánult meg?
1994 őszén Isten nekem is megnyilvánult, vagy is nyilvánvalóvá vált számomra, hogy Ő létezik. Ezt már nagyon sokszor, nagyon sok helyen elmondtam, leírtam. De még nem reklamált a pápa.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Szia!
Dehogynem! A prófétaság lelki ajándéka azóta is működik az Isten népe között, és igéretünk van rá, hogy a mi időnkben különösen meg fog nyilvánulni!
Üdv. Péter
Elnézéseteket kérem: félreértelmezhető kérdésre nincs jó válasz. Ez az én hibám.
Javítok: i. sz. 397-ben a bibliai iratok lezárattak az "ember által". Ki, milyen jogon döntötte el, hogy ott és akkor nincs további írása az Új-testamentumnak. Vajon Isten is így akarta? A Bibliát isteni sugallatra (megnyilvánulásra) írták, amikor itt volt személyesen, vagy az angyalain keresztül, vagy látomásokban. Hogyan lehetséges az, hogy az elmúlt 1600 évben ilyen nem történt?
(Esetleg János apostolnak Jelenésekről szóló könyvében a 22/6-19 részei az egész Bibliára vonatkoznak? Akkor már i. sz. 100-ban le kellett volna zárni, miért vártak vele közel 300 évet?)
aki belátja, hogy létezik Isten, annak megnyilvánul. aki a halál torkából jön vissza, annak is, csak legfeljebb nem ismeri el. szerinted hány ilyen ember volt i. sz. 397 óta? aztán a különféle "tényleges" csodákról (könnyező Szűz Mária, gyógyító források) ne is beszéljünk, mert abból olyan kevés volt, mármint a halál torkából a tudomány (Isten segítségével :P) vissza tud hozni, na de egy fél liter víz?
kábé naponta háromszor nyilvánul meg neked Isten, csak nem veszed észre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!