Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jogosan néz anyám sátánistának...

Jogosan néz anyám sátánistának azért amiért ezt hallgatom?

2011. dec. 11. 17:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Jézus szeme... Nem, a HIM rohadtul nem sátánista. Ők magukat love metal bandának hívják, egyébként maradjunk az egyszerűség kedvéért abban, hogy goth metal, bár lehet hogy sokan nyálasnak tartják. Ha sátánista lennél, mondjuk, akkor tökkéletesen mindegy, hogy mit hallgatsz, de ez NEM sátánista, szóval nem. Egyébként én is azt hittem, valami űűberbrutál death/black metal cuccot linkelsz, erre megszólal Ville...

Mivel most tetvesmód fáradt vagyok, nem fogom leírni, milyenek a gótok, és mért ne keverjük őket a sátánistákkal, meg egyéb érdekességekkel, és hogy mennyiben fednek ezek át, mert természetes vannak átfedések, bár igazából sok mindenben vannak.

Egyébként én a magam részéről megveszek a csávó hangjáért, annál, hogy énekel, csak azt szeretem jobban, ha beszél... Kész, akkor paff tudok lenni.

Ja a szövegeik meg inkább az Edgar Allen Poe által írt novellák és versek hangulatára, és a romantika, mint irodalmi és művészeti műfaj depressziós, sötét és kifejezettem melankolikus oldalára hajaznak, de egyébként Ville Valot kellene meginterjúvolni, hogy honnan vette az ihletet. Szóval nyugodtan hallgathatod továbbra is, viszont ha úgy érzed, hogy kínos neked és jobb lenne ha ettől a stílustól inkább messze lennél, akkor tedd azt.

2012. febr. 20. 00:01
 22/22 anonim ***** válasza:

Hallgattas velük Suicide Silence-t! na az sátánista

HAHAHAHA(ördögi kacaj xD)

2012. aug. 10. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!