Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Vajon nőne az ateisták száma...

Vajon nőne az ateisták száma ha ha a földet BIZONYÍTOTTAN meglátogatnák a földönkívüliek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 22:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%

Isten vs. Földönkívüliek?

Ha egy magasztosabb szellem(Isten) létezik.

Minden gond nélkül teremthet sok másik létformát is.

Biztosra veszem hogy ha van földön a kívül, értelmes és fejlett kultúra. Annak valamiféle vallása, hitnézete, vagy élet filozófiája van. És ha ez így van látni benne Istent.

Mer ha az alap dolgokat nézed. Értelmes érett fejlődő képes kultúra nem létezhet vallás nélkül. Mivel az erkölcs, a jó és a rossz dolgok elhatárolódása nélkül értelmetlen anarchikus fertőbe taszítanánk magunkat. Mivel ezeket a most már a közösségek által is elfogadott normák egyértelműek, a vallást másképp látjuk.Mint mondjuk a sötét középkorban és az megelőző időkben, mivel a Biblia a helyes élet útmutatója is. És voltak korok amikben létfontosságú volt hogy meghatározásra kerüljenek ezek az élet elvek. Ahol az hogy (Pl.:) ne ölj! nem volt evidens.

Tehát ha van valahol más bolygón valaki annak vallásának is kell lennie. Vagy kellet lennie valamikor.

Így hát ő Istentől való lehet. (mint Te.)

Üdv.: D

2011. nov. 23. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj de isten más bolygokat és más lényeket is teremtett nem csak minket!!! Ugyhogy amilyen biztos hogy mi itt vagyunk olyan biztos hogy földön kivüliek is vannak!!!
2011. nov. 24. 00:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyet értek.

Ezt mondom én is...(Ami a temetést illeti)

Üdv:. D.

2011. nov. 24. 13:08
 14/14 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..

Írtam én egy nagyon hosszú postot erről a témáról egyszer, bízva benne, hogy mások álláspontjait is meghallgathatom a témában, e helyett csak oltogatásokat kaptam nagyobbrészt, hogy mekkora eretnek vagyok, meg hogy hívhatom magam megtértnek.

2011. nov. 25. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!