A zsidótörvények szerint meg lehet erőszakolni egy fiatalkorút?
Figyelt kérdés
Olvastam valamelyik blogon, de azt hiszem, ez egy antiszemita oldal lehetett, úgyhogy nem nagyon tudok neki hinni. Azért felteszem a kérdést, ti mit gondoltok, mit tudtok róla?2009. máj. 7. 06:57
1/10 anonim válasza:
Hát én nem hiszem, hogy ha oda kerül a sor, akkor a bíró majd a zsidó törvényket fogja nézni a Btk helyett ...
2/10 anonim válasza:
A Talmudban van ilyen kitétel, h egy 3 év alatti lányt lehet mert visszanő a szűzhártya, de ha mégis megtörténik mivel ez itt Magyarország itt a BTK az irányadó, ami szerint meg nem.
3/10 anonim válasza:
H-lye antiszemita kitaláció ez a 3 év alattiak megerőszakolhatósága!
"Lehet", hogy a szűzhártya visszanőne, viszont a méhe meg minden belül szétrepedne.
4/10 anonim válasza:
Nem antiszemita kitaláció benne van a Talmudban az viszont igaz, h a zsidók nagy része nem él a Talmud szerint sokan azt sem tudják mi az, de ettől még tény marad, h van benne ilyen kitétel és még sok más is. Van magyar fordítása, el lehet olvasni, de ha nem hiszed el, h tényleg ez van benne el lehet olvasni pl. angolul és németül is, ott is ugyanezek vannak, és nem a magyarból fordították hanem az eredetiből.
5/10 anonim válasza:
Még ilyen idiótaságot ...
És feltételezem, így a Talmud mögé takarózva simán egészségesnek gondolja magát az illető, igaz? Hihetetlen.
6/10 anonim válasza:
Az Izraelitáknak adott törvénye szerint nem lehetett ilyet csinálni.
Azonban a Talmudban, ami egy kimagyarázása a Törvénynek, az sajnos tartalmaz olyat, amitől borzong az ember.
7/10 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem ma a 99,9%-uk elítéli az ilyesmit, az a 0,1 % pedig minden népnél megtalálható... Amúgy a Talmud jó régen íródott, akkoriban pedig volt jó pár olyan törvény, nem csak a zsidóknál, hogy az ember rosszul van tőle.
8/10 anonim válasza:
A Talmudban nincs ilyen!Sajnos még mindig sokan hivatkoznak arra a luzsénszky alfonz féle kamu Talmud fordításra,ami egy antiszemita koholmány a világháború előttről.Ha valaki Talmudot akar olvasni,ne a Gede testvérek féle boltokban keresse,hanem zsidó hitközségi boltokban avgy egy rabbinál(pl a rabbi válaszol rovat a neten )
9/10 anonim válasza:
Igen.Bár a 3év alatti személy kiskorú nem fiatakorú,persze ez nem változtat a tényen.
10/10 anonim válasza:
A zsidók jelenleg élen járnak az erőszakban, ez nyilvánvaló (lásd: zsidó-palesztin háború, amcsi-iraki háború, abban is a zsidók keze van). Szerintem ilyeneken már nem akadnak ki a "jó zsidók", bár a törvényeik elméletileg tiltják. Kivétel: Polanski.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!