Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jézus Krisztus miért lett...

Jézus Krisztus miért lett emberré?

Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 20:08
1 2 3
 21/24 sasmaskara ***** válasza:
Na ti aztán tudjátok igy 2011-ben!
2011. szept. 29. 22:35
 22/24 domcsika111 ***** válasza:
89%

nagyontamás aki ezt írta:Azért, mert így megtapasztalhatta az összes kísértést, ami minket ér, az összes fájdalmat, és a halálával magára vette az összes bűnünket.

"Mert az Isten nem azért küldte el a Fiút a világba, hogy elítélje a világot, hanem, hogy üdvözüljön a világ általa.

Aki hisz őbenne, az nem jut ítéletre, aki pedig nem hisz, már ítélet alatt van, mert nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében."-egész jót írt!Szerinted az emberek hittek egy ő általuk szellemnek hitt ÚR ban,mivel senki sem látta csak Mózes. Elmondta mit csináljanak de ők áthágták,

állandóan nem vette el a bakok,birkák vére a bűnüket.Ha megint egy szellem jött volna le magyarázni nem hittek volna neki.Emberek közé emberként kellett jönnie,hogy mindent megtapasztaljon.Ha szelem ként jön azt mondták volna neki,neked könnyű te szelem vagy neked így könnyű,neked úgy könnyű stb.De mivel ugyan olyan ember mint ők nincs miről beszélni.Nagy vonalakban ennyi.!Még egyszer helyesbítenék nem(amelyeket először 100 év elteltével jegyezték le),nem, az összes lejegyzés halála után 100.éven belül volt.Tehát az utolsó volt kb.100.évben.Onnantól már csak másolták.!Szóról szóra.Nekem nincs szükségem tényekre mert erős a hitem de mikor egy hitetlent kell meggyőzni kellenek a tények.A Davinci kódról nem írtam semmit nincs hozzá fűzni valóm.Erről nem írtam semmit.További szép napot.

2011. szept. 30. 19:12
 23/24 domcsika111 ***** válasza:
100%

nagyontamás:Ezt olvasd el kicsit hosszú de megéri:

[link]

2011. szept. 30. 19:22
 24/24 sasmaskara ***** válasza:
Jézus nem halt meg ! Csak visszament !
2012. jan. 17. 01:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!