Nem lehet, hogy Jézus túlzott Személyiségzavarban szenvedett?
"MI az a túlzott Személyiségzavar"?Van kiegyensúlyozott személyiségzavar is?
Orvos látott mostanában?
Jogos a felvetése a 04-17 22:36 -os hozzászólónak. A százalékok meg nem jelentenek semmit, max. annyit, hogy nem fújnak egy követ veled a gondolataiddal. Butaság azt feltételezni hogy a százalékos eredmény jelent is valamit.Csupán annyit, hogy a gondolkodása eltér a hülyeségeket szajkózókétól. S ezt tiszteletben kellene hagyni Neked is.
Még Ghandi is elismerte egyszer, hogy béke uralkodna ha az emberek csak a hegyibeszédben lefektetett, gyakorlatias tanácsait alkalmaznák Jézus szavainak.
Szerintem a kérdés felvetése árulkodik személyiségzavarról, meg bődületes műveletlenségről. De hát, ha valaki leszereti magát járatni, szerintem a nevét is írja ki mellé, így száz 100 % lesz munkája. Sok sikert hozzá.
"Szerintem a kérdés felvetése árulkodik személyiségzavarról, meg bődületes műveletlenségről."
Meg "kiegyensúlyozott" személyiségzavarról.
Kállóban volt már olyan, hogy valaki meghalt, aztán három nap múlva feltámadt?
Vagy csinált valaki annyi csodát, mint Jézus? Vakokat meggyógyított, bénákat lábra állított, leprásokat gyógyított és támasztott fel már akárki 4 napos, bomlásnak indult hullát?
És a halálakor természeti jelek történtek, teljes napfogyatkozás, óriási földrengés egyszerre és akkor is egy csapásra tömegek gyógyultak meg és régen meghalt emberek támadtak fel, akik meglátogatták a szeretteiket?
Ha ismersz ilyet, akkor jogos a kérdés feltevése. Ha nem, akkor kérdésben se állíts butaságokat, mert Jézus ilyen ember volt, amilyet fent vázoltam és nem abban merült ki az istensége, hogy fennen hirdette magáról.
A kérdés;
Nem lehet, hogy Jézus túlzott Személyiségzavarban szenvedett?
"MI az a túlzott Személyiségzavar"?Van kiegyensúlyozott személyiségzavar is?
A kérdező kommentje:
van igen!
A világegyetem és az emberi hülyeség határtalan.Az elöbbiben nem vagyok biztos(A. Einstein) Egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!