Nem lehet, hogy Jézus túlzott Személyiségzavarban szenvedett?
Szerintem Jézus egy nagy próféta volt, csak felfújták a dolgot. A zsidók még mindíg várják...
Bár én úgy gondolom hogy az ember teremtette Istent, nem fordítva, de hát embere válogatja.
Jah, és Jézus sohasem hívatta magát Isten fiának, ő azt hangoztatta, hogy ő az Ember fia.
Lehet hogy nem vagyok hívő, de konfirmálkodtam a család nyomására...
Kedves kérdező, ha nem olvasol bele abba, amit leírtak, akkor nem alapos a tudásod erről.
Te is csak azok alapján ismered a dolgokat, ha egyáltalán ismered, és mindannyiunk, hogy pontosan mi történt és ki mit mondott, azt csak akkor tudhatnánk meg 100%-ig, ha visszamennénk, és megnéznénk. Lehet, hogy nem is úgy beszélt, ahogy le van írva, lehet, hogy nem is pont azokat a szavakat használta, lehet, hogy nem is úgy nézett ki, ahogy lefestették a nagy alkotók... stb.
De amíg te is és itt mindenki a leírtakra támaszkodik, addig te se állíthatod azt, hogy személyiségzavaros volt, mert te se tudod, mi hogyan történt. Szóval mielőtt egy régmúlt időben emberként élt valakiről, akiről csak mások leírásai alapján tudunk dolgokat, bármi megjegyzést is tennél, nézz magadba.
Mintha lenne egy ilyen film, hogy találtak egy memóriakártyát egy olyan kamerához, aminek még csak a tervei voltak meg valami ősi sírban, a muksó visszament megnézni, mi is volt az igazság Jézussal. De lehet, hogy csak álmodtam. :)
Ha ez a film tényleg létezik, meg tudná valaki mondani a címét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!