Honnan lehet tudni, hogy Jézus mitől mentett meg minket?
Teremtett volna játékbabákat Isten? Abban mi lett volna jó neki, de nekünk is?
Jézus tökéletes volt, mindent az Atyjától tanult, és még ő is egyszer mást szeretett volna, mint Isten. ("Atyám, minden lehetséges neked; távolítsd el tőlem ezt a poharat! De ne az legyen, amit én akarok, hanem amit te akarsz.")
Belátta, hogy az ő akarata nem olyan fontos, mint Istené. Ez engedelmesség és alázat. Nem lett volna jobb az embernek, ha engedelmeskedik Istennek?
Én úgy vagyok a gyerekeimmel, hogy sokkal jobban esik (de nekik is), ha figyelembe veszik azt, amit kérek tőlük és engedelmesek, mert tapasztalják, hogy a javukat akarom. Ők nem az alattvalóim, nem is tökéletlenebbek nálam, mégis más a helyzetük a családban, mert gyerekek. A gyerekek nagyon szívesen engedelmeskednek, mert örülnek annak, ha a szüleik örülnek az ügyességüknek.
Istennek mit kellett volna teremtenie? Azért mert mi nem értjük minden gondolatát, még nem azt jelenti, hogy rosszul tett volna valamit, vagy mi jobban tudnánk nála bármit.
isten önmagához mérten rettentően ostobának teremtett minket. Miért nem akarja, hogy megfelelő igazság tudással
rendelkezzenek az emberek?
Hülye gyerekeket teremtett akiket megöl, ha gyermeki ostobaságukban hibáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!