Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek mikor jön vissza...

Szerintetek mikor jön vissza a világunkba Jézus Krisztus?

Figyelt kérdés
Csak hívők válaszoljanak, kérlek.
2011. júl. 22. 12:30
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Jézustól:"Én veletek vagyok minden nap az idő végezetéig"
2011. júl. 27. 12:18
 22/39 A kérdező kommentje:
Bizony, bánni fogjátok! Akkor majd esedezhettek, csak késő lesz! Bocsáss meg Nekik, Istenem, nem tudják, mit beszélnek!
2011. júl. 27. 12:44
 23/39 anonim ***** válasza:
23%

Jaj, tényleg nem akarok vitába szállni, de a vak az, aki csak a sajátját ismeri, és nincsen ismerete a világról.

#1 A hit nem tény, nincsen bizonyítva.

#2 Az emberek HITTÉK, hogy a föld lapos. És lapos? Nem, nem az. Az emberek HITTÉK, hogy a föld a világ közepe. És az? Nem, nem az.

#3 Miből gondolja az ember, hogy most igaz, amit hisz? Mert tudja? A föld laposságát is "tudták".

#4 Miért erősebb bárki vallása, mint a másiké? Több spenótot evett? Mitől erősebb a katolicizmus, mint Zeusz, mint a buddhizmus, mint a muzulmán, mint az egyiptomi, mint a szcientológia, mint bármelyik? Mitől?

#5 Nem a biblia a legkorábbi vallásmű! Sokkal korábban léteztek már istenhitek.

#6 Mikor éltek a dinoszauruszok? Miért pusztultak ki? Már akkor léteztek, mikor ember sem volt!

#7 Ha Isten teremtette az embert, hogyan lehetnek négerek? A néger gén sokkal erősebb, mint a fehér.

Tudom, a válaszotok mindenre, hogy csak. Vajon az érettségin miért nem fogadja el a tanár ezt a választ, hogy de tanárnő, én tudom a tételt, hiszem és tudom, de nem bizonyítom be. Csak a hitetlennek kell bizonyíték. Fogadja el, hogy tudom. Ha nem fogadja el, az ördög elé kerül. Kérem az ötöst. :)

2011. júl. 27. 13:14
 24/39 A kérdező kommentje:
Én nem kérdőjeleztem meg más hitét, mindenki hisz/gondol amit akar, hiszen szabad világban élünk! Mindenkire rá van bízva a döntés. Én hiszek valamiben, és aszerint élek. Úgy nézek mindent. Én nem ítélek el másokat, akik máshogy gondolkodnak, egyszerűen hiszek Istenben, és hiszem, hogy visszajön. És hiszem, hogy mindenki megkapja a méltó "jutalmát".
2011. júl. 27. 14:49
 25/39 A kérdező kommentje:
talán előbb tanulj meg értelmesen beszélni...
2011. júl. 27. 16:21
 26/39 anonim ***** válasza:

"Tudom, a válaszotok mindenre, hogy csak. Vajon az érettségin miért nem fogadja el a tanár ezt a választ, hogy de tanárnő, én tudom a tételt, hiszem és tudom, de nem bizonyítom be. Csak a hitetlennek kell bizonyíték. Fogadja el, hogy tudom. Ha nem fogadja el, az ördög elé kerül. Kérem az ötöst. :)"

Nem kell bizonyíték a szeretetről,mert érzésekből való.Nem foghatod meg ,mert benned lakozik. Átadhatod mindenkinek,amit lélekből kaptál ajándékul .Amit atyátok kér tőletek az nem egy tétel az Ismeretetekből hanem tiszta szeretet amelyet atyátoktól kaptatok.Ezt nem kell megtanulnotok.Szeressétek a mennyei atyátokat ,mert Ő is szeret benneteket!

2011. júl. 28. 16:27
 27/39 anonim ***** válasza:

Jézustól:"Szeresd felebarátodat mint magadat.Imádkozzatok azokért akik titeket átkoznak.

Úgy szeretlek benneteket mint ahogy atyám szeret engem"

2011. júl. 28. 17:01
 28/39 bromkrezol ***** válasza:
Szegény, már többször próbálkozott, de még mindig megfeszítenék, úgyhogy türelmesen várakozik...
2011. júl. 29. 17:05
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
Valahol itt van már kb 2000 éve eltemetve,barlangba zárva.
2011. aug. 8. 20:37
 30/39 Talán én? válasza:
36%

Kérdező 1 kicsit képmutató vagy nem gondolod ?

Mért az interneten keresed a választ amikor ott a biblia...

Remélem ezt is törlöd mint az előző bejegyzésemet :D

2011. aug. 16. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!