Vallásos emberek, ti felháborodnátok vagy poénként vennétek?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=HLSIHYbedII
http://www.youtube.com/watch?v=Ivupasnulgs&feature=relmfu
2011. júl. 17. 13:35
1/18 A kérdező kommentje:
2011. júl. 17. 13:39
2/18 anonim válasza:
Szerintem vicces, semmi istenkáromló nincs bennük. Nem csináltak hülyét az alakjából, vagy ilyesmi.
3/18 anonim válasza:
idétlen, de nem pukkasztó. Nincs bajom a videókkal, bár Jézus kissé túlkoros bennük...
4/18 anonim válasza:
Jaj ez nagyon jó :D a just for laughs az egyik kedvenc műsorom:)
5/18 anonim válasza:
Én abszolút poénnak fognám fel, igaz én a Brian életén szocializálódtam. :D Bírom ezt a Just For Laughs Gags-et, egy időben adták a Viasaton is.
6/18 anonim válasza:
Áááá, nagyon jók. :D A harmadikban tényleg nem tudták mire vélni az emberek a dolgot. A Just for laughs nagyon király 8)
7/18 A kérdező kommentje:
2011. júl. 17. 15:16
9/18 anonim válasza:
Ezek baromi jók, van még egy csomó oldalt. :DDD
Mekkora botrány lenne ezt Mohameddel xD
10/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én nem háborodtam fel, de mégsem néztem jó érzéssel. Még akkor sem, ha nem Jézus maga van kifigurázva, hanem az emberek vannak átverve. Egyszerűen csak rossz érzés töltött el.
Plusz: miért van kereszt Jézus nyakában? A hívőknél sem értem, de nála végképp nem. Képzeld el, hogy valakit, akit nagyon szeretsz, megölnek. A gyilkos fegyvert hordanád a nyakadban???
manju
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!