Csak engem háborít fel hogy még a 21. szban még mindig jelen van bizonyos államokban a nőelnyomás?
Hát kérdező, sztem menj ki egy durva Arab országba majd egy teljesen normálisba, ismerd meg őket és utána háborogj! Bírom, h itt mindenki látatlanban háborog. Természetesen a csonkítás stb borzalmas. viszont pl Afrikában szokás, az is borzalmas h EGYES arab országokban hogy bánnak a nőkkel, de próbáljunk már diferenciálni! És: a ruha- úgy bírom ezt a ruha hisztit! Láttátok már a ffiak ruháját? Pepitában ugyanaz, hosszú, plusz fejfedő, az arcuk látszik de sok helyen a nőknek is, ez nem elnyomás, hanem napszúrás ellenni védekezés volt eredetileg, csak hát ugye a nyugati sajtó: de! Kinek is van átmosva az agya????
Más: Szerinted Európa annyira előrehaladott? Száz számra rabolnak el nőket h szexrabszolgaságra kényszerítsék őket, és akkor aztán ha ez megtörténik, feldughatják a se.ükbe az Alkotmányt meg az emberi jogaikat. És akkor ne beszéljünk a családon belüli erőszakról stb. Én mindig azt mondom, most is, amíg van mit, addig a saját házunk táján söprögessünk, és tudod, mit? Rohadtul van mit! Szóval felháborít h egyes helyen hogy bánnak a nőkkel, pl Európában (is).
Aztán mit érdekel téged, hogy mi történik Indiában meg Szaúd-Arábiában? Eh?
Nehogy már mi magyarok vagy európaiak mondjuk, hogy éljenek ott az emberek!
És még te beszélsz elnyomásról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!