1. Van-e lehetőség egyedül lenni? Én inkább égek a Pokolban, minthogy ne tölthessek órákat/napokat csöndes magányban, elfoglalva magamat olvasással, rajzolással, zenehallgatással stb. Nekem ez fontos.
2. Mennyire lehet boldog a Mennyországban, akinek szerettei közül páran a Pokolra kerültek? Biztosan akad egynéhány ilyen ember. Vagy elfelejtjük a földi életet?
HA IGAZÁN akarod tudni milyen a menny és pokol akkor nézz meg legalább 1 átélést bizonyságot rólla, aki megtapasztalta.
HA vki CSAK kritizálni akarja a Bibliát a pokollal és mennyel kapcsolatos igeversek miatt az csak elpazarolja az idejét.
De ha tényleg érdekel milyen a túlvilág, akkor olvass a bibliában erről szóló részeket, igeverseket, és HA akarod nézzél meg a www.keresztényfilmek.com -on a bizonyságoknál megtapasztalást.
Ha az örökkévalóságod nem fontos neked akkor nem ajánlom hogy megnézd.., pedig egy Öröklétről van szó, nem 90 évről, amennyit itt letöltünk..
2011. júl. 14. 10:09
12/16 anonim válasza:
Egy férfi orvosként és ateistaként a halálos ágyán megtapasztalta a pokol valóságát. Az Úr Jézus kegyelméből végül megmenekült.
Persze sok sok más hasonló megtapasztalás van, néhány fel van téve a keresztényfilmek.com-on
2011. júl. 14. 10:15
13/16 anonim válasza:
Induljunk ki abból, hogy a földet Isten teremtette. Te nem unatkozol itt. Szeretsz itt élni. Gondolod, hogy a jelenlegi világunknál Isten unalmasabb helyet készít nekünk? Ennél az csak jobb lehet. Tehát mindened meglesz, amiben akkor ott szükséget érzel. Feltéve, ha érzed egyáltalán szükségét valaminek.
2011. júl. 15. 19:46
14/16 A kérdező kommentje:
Azt nem mondanám, hogy szeretek itt élni. Általában nem unatkozom, ez igaz.
Nekem is az a véleményem, hogy a Mennyország igazából állapot - talán pont az az állapot, amikor valóban nincs szükséged semmire. Nem azért, mert mindened megvan, hanem azért, mert már nem vágysz semmire, minden formában jó neked.
2011. júl. 20. 12:34
15/16 Levka Reina válasza:
Szerintem vannak ott is csendes helyek, és szerintem előbb-utóbb odakerül mindenki, talán még az állatok és a növények is. Nem hiszem, hogy bárki örök poklot érdemelne, szerintem csak "tisztítótűz" van, de ez sem a szó szoros értelmében, hanem ki kell javítani a földön elkövetett hibáinkat és utána mehetünk a mennybe. Én így képzelem. Római katolikus vagyok, de nem tartok mindent szigorúan és vonzódom az ezoterikához is.
2011. júl. 31. 19:05
16/16 anonim válasza:
Ha egyszer valaki mar talalkozott Jezus Krisztussal mint szemelyes megvaltojaval az egesz bisztos,hogy nem gondolkodik azon, hogy esteleg unatkozni fog majd a mennyorszagban,a mindenhato Isten nem olyan helyet keszit az ovei szamara ahol unatkozni lehetne, hanem egy olyan csodalatos helyet amit ember el sem tud kepzelni, es az hogy valaki odakerul vagy az orok karhozatra ezt egyedul az ember donti el mert a lehetoseg mindenkinek megvan adva, hogy orok eletet kapjon.A mennyorszagban nem azon fogsz sajnlakozni hogy egyesek a pokolba kerultek talan olyanok kozzul akiket jol ismersz mert ott orokke csak boldog leszel, azon itt a foldon kell gondolkodni es mindent megtenni azert,hogy a korulottunk elo emberek,csaladtagok megismerjek az orok elet remenyseget, es ha ezt elutasitjak azt Isten nem rajtunk keri majd szamon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!