Xmes kérdése:
Mit áldozott fel Jézus az emberek bűnéért?
Figyelt kérdés
Azt mondják Jézus feláldozta az életét, az emberek bűneiért. Viszont azt is, hogy feltámadt másfél nappal a halála után. Ha feltámadt, akkor mit áldozott fel, hisz nem veszített semmit, csak egy kicsit "aludt", mert rövid időn belül vissza kapta az életét, és épen és egészségesen (néhány heggel) folytatta az életét. Azt is momdják, hogy a vérét áldozta fel. De a vér újra termelődik, és a sztori szerint ez nem volt gond nála, mert egészségesen úszta meg a balhét. Ennél fogva egyik sem tekinthető semmilyen szempontból sem áldozatnak, hisz nem veszített semmit. Inkább tapasztalatokat szerzett. De akkor mit áldozott fel?2009. febr. 24. 14:00
11/20 anonim válasza:
Mert ők nem Isten fiai és nem is állítják magukról. Pusztán ennyi a különbség.
12/20 anonim válasza:
jó, akkor én isten lánya vagyok, ezt állítom magamról... akkor mostmár az én szenvedéseimért is imádni fognak engem?
13/20 anonim válasza:
Meddig folytatjuk még ezeket a hívő-nem hívő vitát? Most komolyan, nem unalmas még?
Aki hívő, az elismeri, hogy Ő Isten fia, és nagyon sokat szenvedett az emberiségért, ráadásul önként vállalta ezt, bla bla.
Aki meg nem, az nem ismeri el, hogy feláldozta magát, mert azt gondolja, hogy máshol sokkal többen sokkal jobban szenvednek bla bla.
A Miért hiszitek, hogy Isten nem létezik témában már 80 válasz jött, de ott sem lett semmi eredménye. Vitatkozni lehet erről napestig, de ezzel nem jutunk sehova. Egyik oldal sem fogja mggyőzni a másikat.
14/20 anonim válasza:
Sajnos az egészet rosszul tudod! Mennyit szenvedett előtte? másfél nap?? 3 napra támad fel! Feltámadt de elhagyta a világot és föment a mennybe és ütrülnél inkább te is hogy megváltott nem kritikákat keresnél fogadd el hogy szeret téged is ! viszonoszd egy kicsit a szeretetét
15/20 anonim válasza:
majd ha idejön, megölel meg megcsókol, viszonozni fogom....
16/20 anonim válasza:
Mar megtette de te vak voltal, aludtal es nem viszonoztad.De talan meg eljon egyszer tartsd nyitva a szived!
17/20 anonim válasza:
nincs róla orvosi zárójelentés, hogy valaha is szenvedtem volna átmeneti vakságban, és nagyon rossz alvó vagyok, biztosan felkeltem volna, ha egy fényes idegen muki megjelenik a szobámban és szeretni akar... az a párom dolga amugyis
19/20 anonim válasza:
nem ez az egyetlen logikátlan sztori
20/20 anonim válasza:
Jézus az egész emberiségért áldozta fel magát. Úgy gondolom az az ember aki csak egyetlen másik emberért hal meg úgy, hogy nem rendezte dolgait Istennel, és nem biztos benne mi fog történni vele halála után, az legalább akkora, ha nem nagyobb áldozatot hozott. Mellesleg nem Jézus volt az egyetlen akit keresztre feszítettek, akkoriban elég bevált kivégzési módszer volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!