Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten miért támad a híveire?...

Isten miért támad a híveire? (lent)

Figyelt kérdés
Hallani,hogy ha földrengés van,akkor az általában még a templomokat sem kíméli,sokszor teljesen tönkreteszi őket,és a bent lévőket is megöli!Isten miért tesz ilyet a híveivel?
2011. febr. 23. 17:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem segített Isten 2x, pedig nem is vagyok vallásos.

Nem tudjátok hogy kell ezt csinálni :)

2011. márc. 1. 07:27
 12/16 anonim ***** válasza:
én tudom :)
2011. márc. 1. 19:54
 13/16 anonim válasza:
Gyermekem, kapd elő az ötödikes földrajz könyved...
2011. márc. 1. 20:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Vagy ébredj fel.
2011. márc. 2. 16:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Hülyeség az egész. Most gondolj már bele abba, hogy ugye (legalábbis az alapján amit én tanultam) az van, hogy isten megteremtette a földet, aztán magára hagyta az embereket. Na most aztán volt olyan is, hogy ugye megbüntette őket különböző árvizekkel meg stb. DE EZEK AZ EMBEREK BŰNEI MIATT VOLTAK. Pedig a földet még az emberek előtt teremtette, igen, ilyen törésvonalakkal, pedig akkro még nem haragudott rájuk. AKKOR? Már alapból ki akart cs*szni mindenkivel? Gondolkozz már..
2011. márc. 22. 16:41
 16/16 világvége1 ***** válasza:
Azok nem Isten hívei, csak elhittek valamit Istenről, ami nem igaz. Jók biztos nem voltak azok között, akik így haltak meg.
2020. júl. 1. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!