Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem lehet, hogy ez a szentszel...

Nem lehet, hogy ez a szentszellemes rángatózás, sátánizmus?

Figyelt kérdés

Egyre jobban van egy gyanúm, hogy a H.Gy. egy állkeresztény, sátánista szekta.

Szentszellem beléd szál, és utána rángatózol, meg hisztizel. Ez olyan mint amikor valakit egy démon szál meg.

Nyelveken beszélnek, ez olyan mintha valami varázsszavakat mormolnának, amivel a démonokat hívják elő.

Aztán ott vannak azok a furcsa, hideg arcú egyének,a csarnokban, mindenfelé, szisztematikusan szétszórva és egyik kezük az öltöny alatt valamit fog, és közben mormolnak érthetetlen szavakat, és az emberek mindenfele őrjöngenek, meg vergődnek.

Van az imakommandó, amikor összejönnek, és egy gyűlölt személyt ritmusosan átkoznak, úgy hogy a személy ezt kellemetlennek érzi. Ez fekete mágia.

Láttam a csarnokban azt, is hogy a beszéd után, miként szabadul el a pokol. Az félelmetes volt. Amerre csak néztem, mindenütt őrjöngtek az emberek, és mellettük, mindig volt valami varázsló, aki üvöltött.

Aztán ez a féktelen, sátáni nevetgélés. Mint akik megtébolyultak.

A követők tekintete, egytől egyig üveges.

A vezető bort iszik, és vizet prédikál. Hatalmas nyaralója, van meg már milliomos lett az adományokból.

Pofátlanul kérik a pénzt az embertől, és ha nem fizetsz, akkor nem kellesz nekik. Azt szokták mondani, hogy "Jézus nem szereti a csörgős pénzt". Tehát aprót ne dobjál be, csak papír pénzt.

Van két ismerősöm, akik tagjai voltak.

Az egyik egy középkorú nő volt, és mindig arról beszélt, hogy ő zsidó akar lenni a gyülekezetben, mert csak ők mennek a Mennyországba. Később megőrült.

A másik egy fiatal srác volt. Ő otthagyta több év után, és sokat mesélt, hogy mi folyik ott. Ő is megbolondult egy kicsit. Kicsit ilyen idegbeteg lett.

Mostanában, meg állandóan a zsidókról beszélnek. Lehet, hogy kabbalisták?

2011. febr. 9. 10:04
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
58%

07:51 Nem tudom mit akartál ezzel a videóval.

-Izraeli zászló van a gyülekezetben..és? Mi akik Jézus Krisztusban hiszünk tagjai vagyunk a mennyei Jeruzsálemnek.

-Táncolnak a gyülekezetben,és? Dávid is táncolt az Úr előtt.

-A nyelvem tapadjon ínyemhez azt akarják kifejezni,hogy soha nem akarnak megfeledkezni az Úrról.

-Az Isten jelenlétében történő elesés annak az eredménye, hogy az emberek a természetfeletti erővel, a Szent Szellem megnyilvánulásával kapcsolatba kerülnek.

2011. febr. 10. 22:30
 22/31 anonim ***** válasza:
22:30 Érthetően,és világosan leírtam,amit a videóval kapcsolatban közölni akartam./itt most nem az Izraeli zászló,meg a tánc volt a téma,ennyit segítek/arról nem tehetek,hogy nem tudsz olvasni,és nem tudod-vagy csak szándékosan nem akarod átlátni a mondandóm lényegét.07:51
2011. febr. 11. 09:38
 23/31 anonim ***** válasza:
Tudtommal a sátánisták a sátánt imádják,és nem istent,főleg nem dicsőítik Jézus nevét.Látszik a kédésből,hogy nem ismered a bibliát,ezért inkább olvasgasd.
2011. febr. 19. 14:47
 24/31 A kérdező kommentje:
Sátánt lehet úgy is imádni, hogy közben Jézust emlegeted, ha például, nem tudod, hogy befolyásol.
2011. febr. 19. 15:15
 25/31 anonim ***** válasza:

Pál azt mondta, hogy vizsáljátok meg a szellemeket. Ha JÉzust Úrnak, testben megjelent Krisztusnak vallja, Istentől van. Ha tetszik, ha nem.

Ha a sátán befolyása alatt lennének, nem vallhatnák Jézust Úrnak, mert akkor a sátán önmagával hasonlana meg. Isten nem hagyja magára az Őt keresőket. Én erre csak azt tudom nektek mondani: ne ítéljetek hogy ne ítéltessetek.

2011. febr. 20. 14:30
 26/31 A kérdező kommentje:

"Ha a sátán befolyása alatt lennének, nem vallhatnák Jézust Úrnak, mert akkor a sátán önmagával hasonlana meg."

Nem mert te vagy befolyásolva, és nem ő.

2011. febr. 20. 14:47
 27/31 anonim ***** válasza:
32%
Bocsánat,hogy közbeszólok,de akkor mi van azzal az elterjedt keresztény felfogással,miszerint a "Sátán is a világosság angyalának álcázza magát",hazug és megtévesztő? Ha ez igaz,akkor nem hasonulhat meg önmagával,és Sándor atyáék is állhatnak a befolyása alatt simán.
2011. febr. 20. 15:04
 28/31 anonim ***** válasza:
bocsánat, kedeves kérdező, 14:30-as válaszoló vagyok. Én miért lennék a sátán befolyása alatt? Nem is vagyok hit gyülekezetes. Csak nem szeretem, ha keresztények olyan dolgokon hadakoznak egymással, amin felesleges. Én Pált idéztem, akkor Ő is a sátán befolyása alatt állt? Pünkösdkor az emberek azzal vádolták a szellemmel betöltekező hívőket, hogy részegek. Gondolom, akkor úgy is viselkedtek. Miért fáj az másnak, ha valaki úgy tudja imádni, dícsérni az Urat, hogy közben a földre zuhan? Bár én tudnám ilyen lelkesen imádni.
2011. febr. 20. 16:05
 29/31 A kérdező kommentje:
Mert nem csupán földre zuhanásról van szó. Olvasd el a kérdést teljesen!
2011. febr. 21. 10:16
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem, "barátom" ez kőkemény kereszténység. Az agymosásotok eredménye. A keresztény agymosás elég sok embernél hosszú távon pszichológiai problémákhoz vezet.
2011. jún. 24. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!