Szerintetek milyen ez a gondolat?
Hipotézis....hipotézis....hipotézis Mivel is támasztod alá ezt az igen "komoly" eszmefuttatást?
Sem nem hideg nem vagy sem nem hév, vajha hideg volnál vagy hév, de mivel lágy meleg vagy sem hideg sem hév kivetlek az én számból...
Ezzel:
http://www.youtube.com/results?search_query=the+science+of+g..
A vallás és a tudomány között nincs akkora szakadék, mint gondolod. Valamint nem "langyos" a hitem Istenben, amiért elfogadom az ősrobbanást a dínókat és a 15 milliárd éves univerzumot. Ez kiolvasható a Bibliából is. Nem kötelező, de kiolvasható. Ez nem utólagos magyarázkodás, leszámítva a 15 millárdos érték kiszámítását, az összes elmélet a xi-xii századból való. Az ősrobbanár pontos leírása (Nahmenidész) és utalás az evolúció lehetőségére, mielőtt evolúció mint olyan létezett volna. Bocs.
Nem adatott, hogy a legkevésbé is merészeljem a hitedet górcső alá venni, nem is teném.
Mutatok egy szerintem hév embert:
"Mert én is hatalom alá vetett ember vagyok, és vitézek vannak alattam; és ha az egyiknek azt mondom: Eredj el, elmegy; vagy a másiknak: Jövel, eljő; és ha szolgámnak szólok: Tedd ezt, azt teszi.
Jézus pedig ezeket hallván, elcsudálkozék ő rajta; és hátrafordulván monda az őt követő sokaságnak: Mondom néktek, ilyen hitet Izráelben sem találtam!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!