Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem alkalmaznak ilyet?...

Miért nem alkalmaznak ilyet? (érdekes gondolat)

Figyelt kérdés
szóval tudjátok hogy napjainkban mennyire sztressesek, feszültek az emberek. mindenki rohan, senkinek sincs ideje, rengeteget veszekszünk, és sokat stresszelünk. arra gondoltam hogyha csinálnának egy olyat (nem tudom melyik szervezethez tartozna, talán a kormány rendezné) hogy egy valamilyen minimális nyugtatót kevernének az alapvető élelmiszerekbe, sóba, kenyérbe, amit sok sok ember fogyaszt. mindezt minimális mennyiségben hogy ne tűnjön föl, és persze titkosítva. és csak azt vennék észre az emberek hogy máris nyugodtabbak, nem veszekszenek, stresszelnek annyit értitek tehát javulna az életszínvonal. és egy bizonyos időtávra lehetne korlátozni ezt az egészet hogy az a minimális mennyiséghez se lehessen hozzászokni. mit gondoltok erről az ötletről? bármilyen hozzászólást szívesen várok
2010. ápr. 23. 20:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%

És ha valaki allergiás a hatóanyagra akkor mi van?

Nem tudja, hogy van benne, megeszi, rohamot kap és meghal. Akkor mi lesz?

L

2010. ápr. 23. 21:03
 2/16 A kérdező kommentje:
igazad van erre nem is gondoltam...mondjuk ez nagy hátránya lenne ja
2010. ápr. 23. 21:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
vagy ha valaki más gyógyszert szed amiknek átfednek a hatásai... vagy ha valakinek tényleg kell nyugtató akkor ezt a hatóanyagúakat már nem tudja szedni, mert hozzászokott... amúgy használnak ilyeneket, csak pont a fordított irányban: nem lenyugtatják a népet, hanem még inkább izgatottá teszik. Úgy hívják: Média =)
2010. ápr. 23. 21:21
 4/16 anonim ***** válasza:
Ez agondolat nem érdekes,inkább abszurd! Igy is elég sok a manipuláció,nem kell ezt fokozni!
2010. ápr. 23. 21:43
 5/16 anonim ***** válasza:
Ez őrűlt gondolat.És ha valaki allergiás, vagy a gyerekeket is megetetnéd nyugtatóval.
2010. ápr. 23. 21:49
 6/16 anonim válasza:
100%
az a mi szerencsénk, hogy Te nem ülsz olyan székben, hogy ezt elintézd Nekünk:P
2010. ápr. 23. 21:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

És ha valaki jól bezabál,aztán volán mögé ül,és elalszik?

Mi lenne,ha inkább a stresszt csökkentenénk,például ha azt jutalmaznák aki dolgozik,értéket teremt,nem a naplopót.

Az emberek azért stresszesek,mert hiába güriznek,épp csak a megélhetésre futja,míg a fuxost látod a merdzsóban szétfolyni.Ezt kéne megoldani először.

Nekem régebben az jutott eszembe,hogy miért nem tesznek vitaminokat a táplálékba,így tudatosság nélkül is egészségesebben élhetnének az emberek.Láss csodát magyar tudósok ezen kísérleteznek.Ezáltal,ha magnéziumot,és b vitamin komplexet is raknak az élelmiszerbe nyugodtabbak lehetünk.

Vagy először elég lenne betiltani a fehér kenyeret.

Miért?Mert a korpában annyi b vitamin és elemi rost van,hogy egyből fedezné az emberek ilyen irányú szükségletét.Fölösleges a malacnak odaadni,jó az a humanoidoknak is!!

2010. ápr. 23. 21:57
 8/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell leszólni a kérdezőt, ő legalább gondolkodik! (Ez ma nagy érték!) Sőt, képes beismerni, ha hibázik! (Ez ma HATALMAS érték!)
2010. ápr. 23. 21:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát engem ne gyógyszerezzen senki a tudtomon kívül! Így se vagyok idegbeteg, nem stresszelek, nem rohanok. Inkább alapvető életmódváltásra kéne ösztönözni az embereket, nem pedig begyógyszerezni, mint egy diliházban!
2010. ápr. 23. 22:07
 10/16 anonim ***** válasza:
én holt nyugott vagyok, nekem nem kell nyugtató.
2010. ápr. 23. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!