Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Beleszerettem a római katoliku...

Juhász Georgina kérdése:

Beleszerettem a római katolikus papunkba 15/L Most mit csináljak? Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Annyira helyes pasi, és most tanul autót vezetni. Mondjam el neki? Múltkor gyóntam nála... feladott valami elégtételt de őt figyeltem.
2011. jan. 14. 15:12
1 2
 11/16 Cakkcakk ***** válasza:
50%
Nekem ilyen idősen a hosszú hajú rocker srácok tetszettek! De nem ez a lényeg, csak az, hogy azért ne szeress bele senkibe, mert "helyes"! Szerintem nincs üresebb ember, mint a pap. Csak a hormonok játszanak veled! És egy fellángolás miatt ne tedd tönkre a "jó" viszonyotokat! Meglátod, elmúlik! Gondolj rá úgy, hogy valaki mást szeret! Agy vén szakállas FÉRFIT! :D Talán így könnyebb lesz!
2011. jan. 16. 23:59
 12/16 anonim ***** válasza:
az már durva
2011. jan. 17. 20:40
 13/16 anonim ***** válasza:
próbáld meg elfelejteni
2011. jan. 18. 22:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Elmondhatod, de tudnod kell, hogy csak a kisfiúkat szeretik...
2011. jan. 22. 21:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Állítólag ellenállnak a kísértésnek.Próbáld ki.
2011. jan. 29. 23:51
 16/16 anonim válasza:
49%

Ne mondd el neki...

Kérj tőle személyes találkozót, mondd meg, hogy egy magánéleti ügyben szeretnél tőle tanácsot kérni, amit nem tudod, hogy hogyan lehetne vallásos szempontból helyesen intézni. Amikor találkoztok, akkor intézd úgy, hogy kettesben maradjatok, s akkor jól markold meg a f/szát, majd sz/pd le és engedd, hogy magáévá tegyen. Ha ódzkodik, akkor ígérd meg neki, hogy köztetek marad.

2011. febr. 8. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!