Beleszerettem a római katolikus papunkba 15/L Most mit csináljak? Hogy mondjam el neki?
Ezt gyóntad meg?
Szerintem maradj az ábrándozásnál! Abból nem lehet baj. Aztán majd kigyógyulsz belőle. Addig meg érd be annyival, hogy láthatod, és a közelében lehetsz.
1. a római katolikus pap cölibátust fogad = nincs és nem lesz párkapcsolata, házasssága, nem jár senkivel, pláne nem veled
2. felejtsd el.
3. azért szerettél bele, mert most tanul autót vezetni? nem vágom. de mindegy.
4. hiába mondod el, nem fog ömlengeni, jaj, de kis cuki vagy...
5. felejtsd el. biztosan tetszeni fog más is, aki nem pap.
ez aranyos =D
de sajna 2.nak igaza van... ne hozd nehéz helyzetbe szegény papot :D
NE mondd el! Ugyanúgy tiltott gyümölcs, mint mondjuk a tanár bácsi.
Kis idő és elmúlik, türelem. Ne mondd el olyanoknak sem, akik ismernek téged.
Mondj el három üdvözlégyet, és két miatyánkot gyermekem!
Bűneid megbocsáttatnak!
:Dennyi idős koromban nekem is tetszett egy fiatal pap:D
mindenki látta,h milyen jóképű pasi,sokaknak tetszett is,de eszembe se jutott,h elmondjam neki!fölöslegesen tennéd te is,csak kellemetlen helyzetbe hoznád mindkettőtöket!
gondolj csak bele:1-2 hónap és elmúlik a fellángolás,de ő valószínűleg még mindig ott lesz,és ha rád néz...
Régen volt ilyen film is. Az alapján nem lehetetlen :)
Te vagy a kísértés alanya, kit az ördög küldött a papnak, hogy próbára tegye Istenben való hitét.
Meglátjuk ki nyer, bátorság :) Ez az élet rendje, a sátánnak kísértenie kell!
talán ha fiú lennél, és pár évvel fiatalabb.. hmmm :D
na de hagyjuk a tréfát. a film címe Tövismadarak.
egyébként ennyi idősen én is szerelmes voltam az egyik tanáromba, természetesen nem lett semmi köztünk, de iszonyat jó voltam földrajzból meg bioszból :D
15 éves vagy, ne mondd el neki!
Ha még akkor is bele leszel zúgva, mikor már nagykorú leszel, akkor akár el is mondhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!