Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A bibliai Ádám és Éva bőrszíne...

A bibliai Ádám és Éva bőrszíne olyan lehetett, mint a mai négereké?

Figyelt kérdés
Hogy érthetőbb legyek: ha elfogadom a teremtés elméletét, és Ádám földi porból formázását, a Föld pora ugye fekete, vagy lehetett más színű is?
2011. jan. 12. 18:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja és lehet, hogy te az agyad 1-2%-át használod ki, de én mind a 100%-át. Nem tudom, hogy ki terjeszti ezt a marhaságot, de szerintem az általános tévhitek rovatban találtad.
2011. jan. 13. 14:45
 12/15 Salx Narval ***** válasza:
Megint kevernek a srácok, az, hogy nem ismerjük 100%-ig az agy működését, nem azt jelenti, hogy nem is működik.Az 2-3, vagy mennyi %, pedig tényleg vicc kategória.
2011. jan. 13. 16:31
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

A biblia világos :

Apcs 17:26 És az egész emberi nemzetséget egy vérből teremtette, hogy lakozzanak a földnek egész színén, meghatározván eleve rendelt idejüket és lakásuknak határait;

Kit érdekel a szín?Van az EMBER és kész.Akár tetszik,akár nem,mindannyiunk ugyanarra a vérre vezethető vissza.

Peace

2011. jan. 13. 17:39
 14/15 anonim ***** válasza:

És Ádám meg Éva feltételezhető gyerekeit nem zavarta, h. meg kell húzniuk a testvéreiket? Oké, tegyük fel, hogy nem, és akkor miért nem lett következménye a vérfertőzésnek?

Veszélyes dolog ám egy mesegyűjteményt-eredetlegendát szó szerint venni, és utána hinni benne!

2011. jan. 16. 04:53
 15/15 anonim ***** válasza:
40%

A vallás olyan, mint a mikulás vagy a húsvéti nyuszi. A mikulásban meg a húsvéti nyusziban a legtöbb ember hisz gyerekkorában, mert a szülei mesélnek róla, elhitetik vele, hogy él, van sok meséskönyv, de attól még nem léteznek. Istenben sok ember hisz, mert a szülei, nagyszülei stb. is hittek benne, ezért elhitetik az emberrel, hogy létezik, van Biblia ami ír róla, a Bibliának van sok fordítása, mindegyik eltér valamiben a másiktól. De ettől még nem létezik Isten.

Nem tudom, hogy honnan jött ez az egész Ádám és Éva hülyeség, de 100%-osan biztos, hogy először nem két ember élt a Földön. Mert voltak az ősemberek és szépen lassan átváltoztak (nem egy generáció, hanem sok millió év alatt) a maihoz hasonló emberré. És az első maihoz hasonló emberek Afrikában éltek és négerek voltak. Mi csak azért vagyunk fehérek, mert ehhez a klímához alkalmazkodott a bőrünk.

2011. jan. 16. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!