Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a számról?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=pfr8AvcSyic

Szerintem az igazi bosszú népének tagjai azok, akik antiszemiták.

2011. jan. 7. 13:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Ha egyszer, minden egyes(99%) magát(hamisan) zsidónak tartó ember azt vallja, hogy Izraelnek mindent szabad..."

Na erre mondtam, hogy a nemzeti(vallási) megosztottság az emberiség rákfenéje napjainkban (is).

Ez nemzeti gőgöt eredményez és ez nem csak a zsidókra igaz, hanem valamennyi hazafira a világ minden országában.

Divat előtérbe állítani a zsidókat a világ sok pontján, mert ismertek (nem, nem valamifajta "rossz vér" miatt, vagy "emberiség ellenes" bűncselekményeikről - mert ez minden népre igaz néha!), hiszen jelen vannak diaszpórában még ma is. Így lehet a cigányokat is általánosan szidni és gyűlölködni feléjük, csak azt felejtik el sokan, hogy ha közéjük születtek volna, vajon másként viselkednének-e???

Ezen a káros kultúrán kell változtatni. Nekünk segíteni, akinek lehet. Minden népnek van sara! Minden népnek van valamilyen káros szokása, vannak olyanok, melyek nem feltétlen kötődnek egy kultúrához, hanem inkább multikulturálisak. A nyugati társadalmak csak foglalkoznának a maguk sarával - van nekik is éppen elég!!!

Ez az undorító, mikor én itt Magyarországon megvetem azokat, akik szerintem "rosszak", vagy rosszabbak, mint én. De mihez képest??? Mire vagyok én olyan büszke? Arra, hogy 40 évesen meghalok tüdőrákban? Vagy arra, hogy a gyerekem jó eséllyel lesz kábítószer áldozata?

2011. jan. 11. 15:27
 22/27 anonim ***** válasza:

Izrael katonai és gazdasági agresszor? Igen.

A zsidók egy része az őseik halálából is üzletet csinál? Igen.

De!

Jézus Krisztus születése után egy igaz keresztény nem lehet antiszemita. Radnóti Miklós vagy Szerb Antal meggyilkolása után egy igaz magyar nem lehet antiszemita. Ártatlan gyerekek halála után egy igaz ember nem lehet antiszemita.

Izrael katonai és gazdasági agresszor? Igen.

2011. jan. 12. 13:11
 23/27 anonim ***** válasza:

Az utolsó kérdés véletlenül maradt ott, miután előre másoltam.

És a kérdésre a válasz: ez a szám szörnyű. Azon túl, hogy olcsó antiszemita közhelyeket hangoztat, zeneileg is gyenge.

2011. jan. 12. 13:14
 24/27 anonim ***** válasza:

"Izrael katonai és gazdasági agresszor? Igen.

A zsidók egy része az őseik halálából is üzletet csinál? Igen."

Ez egy hülyeség..., már bocs!

Ezt vajon még hány államra, emberre lehetne elmondani???

Ez nem népfüggő, hanem hatalomfüggő.

Minden (kisebb-nagyobb) hatalom katonai és gazdasági agresszor, ha megteheti.

2011. jan. 13. 00:03
 25/27 anonim ***** válasza:

"Ez nem népfüggő, hanem hatalomfüggő."

Erről írtam én is. Ha Izrael katonai agressziót követ el, az nem a zsidó népet (vagy vallást) minősíti, hanem Izrael állam politikai és katonai vezetőit.

Ez az, amit nem fognak fel az antiszemiták, és te sem, aki mindenben antiszemitizmust akarsz fölfedezni.

2011. jan. 13. 00:22
 26/27 anonim ***** válasza:
ÉLJENEK A ZSIDÓK! CSAK NE RAJTUNK!!!!!!!!!
2011. jan. 15. 16:58
 27/27 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha egy antiszemita tagadja, hogy az lenne, vagy új értelmet keres ennek a szónak. Ákos meg mindig is egy konzervatív fideszes nyomorék volt.
2011. febr. 7. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!