Miért utálják annyian a zsidókat?
Sajnálattal nézem ezeket a hozzászólásokat.
Nem vagyok zsidó, de nem is utálom őket és szerintem senkinek sem kellene utálni.
Az emberek irigyek, a zsidók közül sok volt a kereskedő, kuporgató ember így sok zsidó vagyonossá vált.
Az emberek meg irigyek, ezért utálják őket!
Hitlernek meg a pénzük kellett!
Attól még hogy pár fasiszta magyar zsidózik, a helyzet nem fog megváltozni, a gazdagoknak nem lesz kevesebb a pénzük, ha zsidó, ha nem! Csak az országunknak, Magyarországnak ártotok az ilyen neonáci felfogásotokkal.
Nekem a zsidóságról Radnóti Miklós, Karinthy Frigyes, Hofi Géza, Gobbi Hilda jutnak az eszembe. Ha tetszik ha nem, Magyarországnak sokat adtak, s aki zsidóságuk miatt esetleg utálja őket, az szégyellje magát, mert nem attól lesz nagyobb magyar, ha zsidózik!
Mindenfajta ember közt -legyen magyar, zsidó, cigány, szerb, horvát, román, szlovák- van jó és rossz is.
Szerintem aki olvasott Karinthyt, az láthatja, hogy a zsidó ember is éppolyan, mint a többi.
Utolsónak:
Sokmindenben igazad van,felpontoztalak,de szerintem el vagy egy kicsit tévedve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!