A reinkarnáció spiriruális hipotézise az ördög által elhintett tündér por?
Isten soha nem gondolta, és nem is úgy hozta létre az embert, hogy meghaljon.
A halál az embernek a büntetése, az engedetlenség, a törvény szegés miatt.
Jézus pedig ezt hivatott a halálával feloldani, megszüntetni.
A feltámadás pedig akkor fog elkezdődni, amikor Krisztus ezer éves messiási Királysága a földre is kiterjed.
Isten az életet ajándékba adta, de azzal nem lehet visszaélni.
Sem Jézus halálát nem lehet arra használni, hogy akkor bármilyen törvénytelenséget lehet gyakorolni.
"ördög által elhintett tündér por"
Mondd csak, nem érzel magadban költői hajlamokat? 😊
Komolynak tartott emberektől is gyakran olvasok hasonló zöldségeket, és ilyenkor meg kell dicsérnem a keresztényeket:
Az élet utáni örök üdvösség (vagy örök kárhozat) ehhez képest MÁR MAGA A PROGRESSZIÓ!
Az, hogy akaratom ellenére lepottyantam ebbe a k* világba, tettem, amit tehettem, és ezért engem terhel a felelősség, az hagyján!
De az, hogy itt bukdácsolok emberéletről emberéletre, és az a lélek, ami állítólag az enyém, lövésem sincs mit csinált korábban, de miatta szívjak, mint a torkos boci, no hát ez nekem már túl sok!
Egyrészt van egy kezdetleges módszer, amivel felmérhetem saját világom és saját életem, ennek a neve: TUDAT. (Van ugyan ennél egy sokkal primitívebb megközelítés, az úgy hívják, hogy "hit"...)
Másrészt a világ exponenciálisan szaporodó lélekszámával - nem éppen a szellemi tökéletesedés vagy a "nirvána" felé halad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!