Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A reformátusok meddig viselik...

A reformátusok meddig viselik el Balog püspök közösségromboló, megosztó, vérlázító jelenlétét?

Figyelt kérdés
Hogy szeretheti az egyházát az a püspök, akinek maga a léte az egyház eróziójának az oka? Nem veszi észre magát?

ma 13:01
 1/2 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Nem vagyok vallásos, de szerintem Balog Zoltán püspökben mumust látni méltatlan és nevetséges is.

Ő egy kiváló ember, mint egyébként Novák Katalin is.

Volt egy állítólagos baklövés, amiben emberileg ők nem hibásak szerintem egyáltalán.

Vannak emberek, akik tényleg szánalmasak, jellemtelenek, de senki nem vonja őket felelősségre.

ma 13:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Gondolom megvárják, míg lejár a püspöki hivatala. A reformátusoknál 6 évente választják a püspököket. Nem örökké maradnak püspökök.
ma 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!