Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Azt komolyan gondolják a...

Azt komolyan gondolják a tudósok hogy az ember egy ostoba majom leszármazotta?

Figyelt kérdés

szept. 26. 14:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert odáig még nem jutottak el.
szept. 28. 16:06
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Azt gondolják komolyan, hogy az ember és a (ma élő) majmok közös őstől származnak. A majmok pedig a legintelligensebb állatok közé tartoznak.
szept. 28. 18:40
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Fuszallal is van kozos os. Errol mar hallani sem akarnak. :)
szept. 28. 20:26
 24/27 Pombe ***** válasza:
100%

Igen.

Attól eltekintve, hogy nem egy majomtól, és a majom nem ostoba.

https://www.youtube.com/watch?v=wRM7vTrIIis

Rossz hírem van! A csimpánz gyorsabban és jobban jegyzi meg a számokat a képernyőn, mint bármilyen ember, és a kézmozgása is koordináltabb. Tudom, hogy lesújtó, de lazán leverne téged is ebben a játékban... :D

https://www.youtube.com/watch?v=PNrWUS13th8

Amúgy miért nem hiszed el, hogy a majomtól származunk, amikor ezt a sort lehet megtalálni? (ez amúgy csak kivonat, több száz fosszilia van még...)

[link]

Kezdetben minden kutya nagy farkaskutyszerű volt, mostanra meg ilyen kutyához se hasonlító kutyák vannak már:

[link]

Szerintem ezek jobban átváltoztak, mint az ember a majomhoz képest, nem?

szept. 29. 12:50
 25/27 Pombe ***** válasza:
100%

@1

@Kérdező: majom [link]

ember [link]

Koma!

Nem vagy kissé elfogult?

majom: [link]

ember: [link]

Én nem látok olyan nagy különbséget. Sőt! Nekem a majom szemre tetszetősebb...

Sőt! Ez is ember, és nem majom: [link]

Na?! Melyik tetszik jobban?

Amúgy a lány és az általad mutatott majom (mellesleg az egy tarajos fekete makákó, amiről neked eddig löveted se volt) között még nagyobb a hasonlóság, mint gondolnád. Ugyanis ezt a képet az a majom-hölgy saját magáról készítette (a gép be volt állítva szelfi módra), és pontosan értette, hogy saját magát látja a képen, így szó szerint egy másik képen már elkezdett saját magának pózolni, vigyorogni, pont ugyanúgy, mint a te szőke csajszid... :D

[link]

Itt arról írnak, hogy ezt a magát fényképezgető majmot egy világhírű állatvédő szervezet az év emberének választotta. Sejted már, hogy ezzel a fényképpel még akkor se röhögtethetted volna ki jobban magad, ha csörgősipkában mész végig a Deák téren? :D

szept. 29. 13:24
 26/27 Pombe ***** válasza:
100%

Mellesleg csak úgy mindenkinek, aki értelmes...

Ez a kreacos fickó ezzel a szöszkés- és majmos képpel állandóan bepróbálkozik itt, és baromira nem érdekli, hogy mik a cáfolatok (ugyanezt írtam neki a 2. oldalon... onnan másoltam ide), sőt, még ahhoz is lusta, hogy legalább a szőke csajt és a majomképet cserélgesse...

Ilyenek a vakbuzgó kracionisták... :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ke..

szept. 29. 13:30
 27/27 IstenGyermeke1 ***** válasza:
100%

7. osztályos gyerek is ismeri az evolúciót. Elég szomorú, hogy te, kedves kérdező, nem ütöd meg ezt a szintet.

Olvass utána.

szept. 29. 16:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!