A keresztény, konzervatívok valójában a melegek lelkéért aggódnak?
Aki valódi keresztény az nem vet meg senkit, hanem próbál mindenkit a jó útra téríteni.
Csak hát ugye nem olyan "keresztények" mint a fideszesek.
Én nem aggódok értük.
A melegek nem a pokolba kerülnek, hanem a tisztítótűzbe.
A liberálisok ellentétben a pokolba kerülnek.
Igen kedves Kérdező.
Ezeket a "hajlamok" ellen küzdeniük kell, hogy elfogadhatóak, tiszták. legyenek. Ne engedjenek a csábításnak, ezért foglalják el magukat Isten dolgaival. Az új rendben pedig Isten "meggyógyítja" majd őket, ahogy másokat is.
Nem tartom magamat konzervatívnak azért, mert a keresztény egyházat olyannak szeretném, mint amilyennek Jézus Krisztus szeretné. Keresztény vagyok, és ha nem ilyen kereszténységet szeretnék, akkor nem lennék keresztény.
Az antikrisztus elsősorban olyan nézettekkel, vallásokkal jelenik meg, amik a kereszténység megváltoztatását szeretnék.
Az Újszövetséget nem szabad megváltoztatni.
Higyj Istenben, imádkozz hozzá, olvasd az Újszövetséget, és akkor megérted.
A bűn halálos, de Jézus Krisztus, megváltotta a világot, ezért aki hisz Istenben, és hisz abban, hogy Jézus Krisztus a megváltó, és követi Jézus Krisztus szavait, az a Mennyországba kerül.
Nem vagyok konzervatív, de liberális sem. Egy keresztény maradjon keresztény, és a kereszténységet kövesse, és ne politikai irányzatokat.
Higyj Istenben, imádkozz hozzá, kövesd Jézus Krisztus szavait, és olvasd az Újszövetséget.
Én a kérdésre "nem"-mel felelnék.
Egyrészről a homoszexuális cselekedeteket nem egy kimagaslóan súlyos bűn van temérdek másik hasonlóképpen súlyos bűn a Biblia szerint ennek ellenére a konzervatívok rendszerint a homoszexualitást emelik ki a sok közül és több bűnnel nem is foglalkoznak. Ha valóbban a másik lelkéért aggódnának akkor mindegyik bűnre pont ugyan úgy kilennének élezve.
Persze valószínűleg van olyan konzervatív is aki tényleg a másik lelkéért aggódik és minden bűn elkövetésétől pont ugyan úgy próbálja távol tartani a másik embert de ilyennel még nem találkoztam az előbb említettből azonban már elég sokkal.
A másik ami miatt a kérdésre szerintem a válasz az nem pedig az, hogy beszéltem már nem egy ilyen keresztény, konzervatív emberrel.
Talán kicsit szélsőséges a példa de volt aki kijelentette, hogy legszívesebben borzalmas kínok okozna nekik és meggyilkolná őket.
De akik idáig nem merészkedtek azoknak is a véleményük, érveik alapján elég nyilvánvaló volt, hogy a szándékaik mögött nem a Biblia hanem a gyűlölet áll és a Biblia nem több mint egy nagyon jó kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!