Akkor is fogsz hálát adni az istenedned ha a te családtagod fog meghalni? Mert minden órában éhenhal egy gyermek, mert az istened nem adott neki enni.
Figyelt kérdés
szept. 2. 13:40
2/11 anonim válasza:
Honnan lehet tudni, hogy minden órában éhenhal egy gyermek? Ezt hogyan számoltad ki?
4/11 anonim válasza:
Isten mindent megadott hozzá, innentől az embereken múlik. Az emberek teszik tönkre a Földet, az emberek nem osztják el kellő módon a javakat, még sokszor az ilyen szegény országokban is ember embernek a farkasa. A segélyeket sokszor helyi hadurak vagy korrupt kormányzatok szerzik meg és nem osztják szét, stb...
5/11 Gál Gábor 2024 válasza:
Hálát lehet adni, hogy nem én haltam meg :)
6/11 anonim válasza:
Nem Isten nem adott nekik enni, hanem akiknek bőven van és hagyják éhen halni.
Az emberi hatalmak miatt éheznek emberek gyermekek, nem Isten miatt.
Bebizonyítják az emberek, hogy mennyire alkalmatlanok az uralkodásra, vezetésre más emberek felett.
Isten nem is adott nekik erre engedélyt, mert kizárólag a föld a növény és állatvilág felett kaptunk lehetőséget a vezetésre.
Isten azért engedte meg, hogy lásd milyen buta vagy
7/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó szövegen meglepődtem, majd aztán nevettem xD
szept. 2. 18:29
8/11 anonim válasza:
7
Pedig nem nevetséges.
Az ember olyan okosnak tartja magát, hogy elfelejti a korlátait.
ezért amikor olyasmibe vágja a fejszéjét ami meghaladja a képességét, akkor butaságot csinál, aztán meg fogja a fejét, és Istenre mutogat, hogy Ő a hibás.
9/11 anonim válasza:
Én speciel tudom, hogy Lölő miatt halt éhen...
10/11 anonim válasza:
Nem haltak meg hanem átmentek életből életbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!