Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hamarosan karácsony. Mit...

Hamarosan karácsony. Mit csinálnak vajon a Jété szülők ha valakinek a gyerekének karácsonyi bulija/osztály ajándékozások lesznek? Illetve ha a gyerek féltékeny lesz? Hiszen a karácsony az meghitt, és varázslatos!

Figyelt kérdés
Hála az Istennek és Jézusnak én nem jehovás családba születtem bele.
aug. 11. 10:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%

10

Muszáj volt belekötni....

aug. 11. 18:06
 12/17 anonim ***** válasza:
7%

Az eredeti kérdésre válaszolva:

"Mit csinálnak vajon a Jété szülők ...? Illetve ha a gyerek féltékeny lesz? Hiszen a karácsony az meghitt, és varázslatos!"

A JT szülők meg fogják tiltani, hogy részt vegyenek ilyen programokban a gyerekeik. Ahogyan megtiltják nekik az életet, ha vérátömlesztére lenne szükségük.

"Hála az Istennek és Jézusnak én nem jehovás családba születtem bele."

Nagyon örülök neked, elismerésem. Büszke lehetsz, hogy te nem vagy olyan szerencsétlen helyzetben, mint a JT családba született osztálytársaid, akikre itt mutogatsz.

#4 Kérdező

"Én legalább nem fekszek le fűvel fával mint te ;)"

#8 Kérdező

"Ezek az istentelenek. Még azt hiszik, hogy ők jobbak nálunk, de ahogy viselkedsz, óvodás szintű viselkedés"

Kedves Kérdező, a kötekedő válaszaidból számomra egyértelmű, hogy te is csak olyan díszkeresztény vagy. Aki magára aggatja a Szentháromságot meg az Újszövetség lapjait és közben gőgösen kioktat másokat.

Keresd meg, az istened melyik két törvényét szegted meg csak ebben az utóbbi két hozzászólásodban. Bónusz pont ha a kérdésedben található bűnödet is betudod azonosítani.

aug. 12. 00:05
 13/17 A kérdező kommentje:
aug. 12. 00:08
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

Hamarosan karácsony. ???

Ember!

+38 fok van!

Nagyon unatkozol!

aug. 12. 07:35
 15/17 anonim ***** válasza:

14

😁😁

aug. 12. 08:30
 16/17 anonim ***** válasza:
35%

12

"A JT szülők meg fogják tiltani, hogy részt vegyenek ilyen programokban a gyerekeik. Ahogyan megtiltják nekik az életet, ha vérátömlesztére lenne szükségük."

Kedves Barátom.

Mi nem tiltjuk meg az életet, hanem mindent megteszünk annak érdekében, hogy minőségi orvosi ellátásban részesüljenek a gyermekeink is, ahogy mi felnöttek is.

Minden kezelésnek alaposan utána járunk, és több orvossal is beszélünk ha műtétre kerül a sor.

Ugyanakkor ebben segítségünkre van még a KÖB is.

/Kórházi összekötö Bizottság/

Szinte mindenki tagja itt egy olyan egészségpénztárnak, ahol a transzfúziót helyettesítő ellátást fedezi. Mert bizony nem olcsó egy ilyen helyettesítő eljárás, több százezer forintba is kerülhetne.

A vér pedig veszélyes üzem.

Bár nem első sorban egészségügyi oka van a vér elutasításának, hanem Istentől jövő parancs. Isten pedig nem kér olyat amiről tudja, hogy halálhoz vezet.

Úgy vélem Te sem néztél utána ezeknek, csak innen onnan hallottál valamit.

aug. 12. 08:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet még csúfolódni, van rá idő!
aug. 12. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!