Hamarosan karácsony. Mit csinálnak vajon a Jété szülők ha valakinek a gyerekének karácsonyi bulija/osztály ajándékozások lesznek? Illetve ha a gyerek féltékeny lesz? Hiszen a karácsony az meghitt, és varázslatos!
"Hála az Istennek és Jézusnak én nem jehovás családba születtem bele."
. Hála az Istennek és Jézusnak én nem keresztény családba születtem bele, és nem kell azon izgulnom, mit gondol az istened a szexuális életemről stb.
#4: én sem fekszem le. De a Te istened azt is kifogásolja, ha egy házaspár óvszert használ.
De ha le is feküdnék fűvel-fával, milyen objektív mérce alapján lenne ez gond?
Kedves Kérdező.
Ezt a kérdést majd minden évben felteszi valaki.
Jehova Tanúi gyermekei nem féltékenyek, nem irigyek, mert pontos ismeretet kapnak arról, hogy miért nem vesznek részt ezekben a szokásokban.
Ugyanakkor az ajándékozás nem tilos, nem Biblia ellenes, ha nem vallási szokáshoz kötődik.
Ezért a gyermekek nincsenek megfosztva mindentől.
A bulizásról pedig annyit, hogy a gyermekeink is tartanak "bulizást", csak más módokon.
Más vallásokban sincs karácsony, még sincsenek a gyermekek megfosztva semmitől.
A karácsony valóban "varászlatos", elvarázyolja az embereket, és nem a bibla igazságai szerint élnek, hanem egy vallás által keresztényesített pogány szokást ünnepelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!