Tudományos szakimakik akik idejöttök a tudomány rovatból trollkodni és lenézni a hívőket és megprobáljátok lejáratni őket rossz hírem van. Szerintetek aza könyvtári anyag a teologiárol mind mese lenne?
Nem igazán értem a kérdést.
Az, hogy egy problémát 6000 oldalon írnak le, mit bizonyít?
A evolúció tagadó és hasonló hívőket nem kell lejáratni. Lejáratják magukat. Elegendő lenne olvasni kicsit és gondolkodni a témában, hogy legalább azzal tisztábban legyenek, hogy mit is akarnak tagadni. De akkor persze már értenék és rájönnének, hogy nem kell tagadni.
Az pedig, hogy a vallásokat különböző módokon elemzik nem cáfolat a tudományra nézve és nem igazolás egyik vallásra nézve sem.
Mint mondtam nem kell lejáratni a hívőknek azt a bizonyos csoportját mert lejáratják magukat mint ahogyan te is ezzel a kérdéssel.
Igen, az mind mese, illetve értekezés a mesékről.
Mellesleg attól, hogy valamit sokan állítanak, az még nem lesz igazság, vagy valóság.
Ha egymilliárd légy azt állítja, hogy a szar finom, akkor azt is elhiszed?
A kérdés első feléből én azt hittem lesz valami evolúció kritikai is a kérdés alatt kifejtve.
Noha úgy is csak kreacionista butaság az összes evolúció ellen megfogalmazott "érvelés" de azzal legalább lehetett volna kicsit vitázni.
Hát úgy látszik a mai kreacionistáktól még már butaságra sem telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!