Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tudományos szakimakik akik...

Tudományos szakimakik akik idejöttök a tudomány rovatból trollkodni és lenézni a hívőket és megprobáljátok lejáratni őket rossz hírem van. Szerintetek aza könyvtári anyag a teologiárol mind mese lenne?

Figyelt kérdés
máj. 29. 08:17
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Rossz hírem van. Az a könyvtárnyi anyag a teológiáról nem annak bizonyítása, hogy a hívőknek bármiben is igaza lenne a tudományos tényekkel szemben.
máj. 29. 08:37
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Pókembernek is könyvtárnyi irodalma van.
máj. 29. 08:47
 3/8 hollófernyiges ***** válasza:
79%
Na és mi a helyzet teszemazt a hindu vallás könyvtárnyi irodalmáról?
máj. 29. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Nem igazán értem a kérdést.

Az, hogy egy problémát 6000 oldalon írnak le, mit bizonyít?

máj. 29. 09:47
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

A evolúció tagadó és hasonló hívőket nem kell lejáratni. Lejáratják magukat. Elegendő lenne olvasni kicsit és gondolkodni a témában, hogy legalább azzal tisztábban legyenek, hogy mit is akarnak tagadni. De akkor persze már értenék és rájönnének, hogy nem kell tagadni.

Az pedig, hogy a vallásokat különböző módokon elemzik nem cáfolat a tudományra nézve és nem igazolás egyik vallásra nézve sem.

Mint mondtam nem kell lejáratni a hívőknek azt a bizonyos csoportját mert lejáratják magukat mint ahogyan te is ezzel a kérdéssel.

máj. 29. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:
68%

Igen, az mind mese, illetve értekezés a mesékről.

Mellesleg attól, hogy valamit sokan állítanak, az még nem lesz igazság, vagy valóság.

Ha egymilliárd légy azt állítja, hogy a szar finom, akkor azt is elhiszed?

máj. 29. 16:19
 7/8 anonim ***** válasza:
93%

A kérdés első feléből én azt hittem lesz valami evolúció kritikai is a kérdés alatt kifejtve.

Noha úgy is csak kreacionista butaság az összes evolúció ellen megfogalmazott "érvelés" de azzal legalább lehetett volna kicsit vitázni.

Hát úgy látszik a mai kreacionistáktól még már butaságra sem telik.

máj. 29. 17:48
 8/8 UlfOrmson ***** válasza:
100%
nekünk "tudományos szakimakiknak" nem kell lejáratnunk titeket, mert megteszitek azt ti magatok is :D (részletkérdés, hogy olyan sötétek vagytok, hogy ezt nem realizáljátok)
máj. 30. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!