Jehova Tanúi miért tartják fent a "Vér nélkül"-i szabályukat? Reális elméletek érdekelnének.
"Csak az a baj, hogy egyetlen bizonyítékot sem tudsz mutatni, ahol a Tanúk hamisítottak volna! Mocskolódni, vádaskodni könnyű"
Próbáld összehasonlítani az igéket mind két frodításból és akkor rájössz ! De mivel agymosott vagy, égy a szervezet szemüvegén látsz, értelmezel, lèlegzel, így nem veszed észre a bizonyítokat még ha a szemed előtt is van! Igen, ez baj
"Jelzem, nem a hazugságok érdekelnek, amelyet a hozzád hasonlók költenek, hanem pontosan, a teljes Írás szellemében értelmezett szöveg. Ehhez persze ismerni kell a háromság dogmáját, a lélek halhatatlanságának a tanát, vagy a tüzes pokol istentelen tanítását. Vagy sok egyéb mást, mert ha csak azt ismételgeted, amit mások mondanak, az édes kevés!"
Akkor nektek hazugság, az ereteti fordítás, és téves?! Akkor nem engem váloltok igazából hazugságot, én nem engem dogmázol alázol le, hanem anno a bobliai prófétákat és istent!
A dogma a maga a szervezet, az alapítók a kikszervezeti szektát alapították, nem véletnen hogy a szervezet legnagyobb bálványimádók! A dogma alapítója Chals Rase Russel, nem véletlen hogy a legnagyobb "próféta" egyikére állította a szervezet! A sírhelye egy műpiramis amit maga zarándoki egy dogma! Bálványozzátok, úgy mint a folyóiratokat!
"Tehát semmit nem tudsz," hát persze aki a normális bibliából érvel az nem tud semmit? Csak te?
Akkor ezzel beismered hogy az eredeti írás sem tud semmit. Majd istennek elszámolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!