Mit gondoltok a mornonokról? Szerintetek is a családi est sokkal jobb, és mindig vidámak kell lennünk sokkal jobb?
2024. máj. 2. 19:16
2/12 A kérdező kommentje:
Csak azért mert jó kedvűek, és mindig vidámak?
2024. máj. 2. 19:40
3/12 anonim válasza:
#2: miért lennének ezért kirekesztőek?
4/12 A kérdező kommentje:
Te írtad.
Olvass vissza.
2024. máj. 2. 19:46
5/12 anonim válasza:
#4: idézd, hol írtam, hogy azért kirekesztőek, mert "jó kedvűek, és mindig vidámak". Ha ezt nem tudod megtenni, akkor olyan véleményt adtál a számba, amit nem állítottam.
Azt kérdezted, hogy mit gondolunk a mormonokról. Erre a kérdésre válaszoltam tömören, sehol nem utalva arra, hogy "jó kedvűek, és mindig vidámak".
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor csak gondoltad.
2024. máj. 2. 20:00
7/12 anonim válasza:
Hiteltelen vagy.
De igazából ezzel a szalmabáb érveléssel többet ártasz a mormonoknak, mint nekem, ugyanis a teológiájukat lebutítod jókedvűségre és mosolygásra, mintha csak erről szólna az egész, csak ebbe lehet belekötni. Nem tudom, tényleg csak ennyit látsz az egészből, vagy egy ügyetlen hitvédő vagy, aki öngólt rúg, amikor helyzetbe kerül.
8/12 anonim válasza:
Isten szava alapján, nem ők Isten választott népe.
9/12 anonim válasza:
Nekem mindig a mormota jut eszembe.
10/12 anonim válasza:
Nahát, most jöttem rá hogy mormon vagyok általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!