Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért kezdtem el a Biblia...

Miért kezdtem el a Biblia olvasása helyett cikkeket olvasni?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 22. 08:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
19%

Lepontoztok folyamatosan, pedig nem is írtam semmit a hitről vagy a vallásról. TÉNYEKET közöltem. Ami igazság, bárki utánajárhat, bárki számára nyilvánvaló. Nem azt mondtam, hogy van Isten, nem azt mondtam, hogy legyetek vallásosak azt írtam le, ami tény és igazság, hogy a Biblia egy fontos irodalmi mű és nagy hatású történelmi szöveggyűjtemény.

EZT BAMMEG MÉG A LEGELVETEMÜLTEBB ATEISTA IS ELISMERHETI MERT IGAZ, AKKOR IS IGAZ, HA NINCS ISTEN ÉS NEM VAGY VALLÁSOS.

Pontozzatok lefele, orrba szájba. Kérdeztél valamit, aztán meg valaki normálisan válaszol és cserébe lepontozás jár. Miattatok nem tudok szintet lépni. Legközelebb majd én is megkérdezem milyen színű az ég, aztán lepontozom aki leírja hogy kék.

2024. ápr. 24. 20:50
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
De most miért érvelsz olyasmivel, amire te is tudod az ellenérvet? Kérdező. Kérlek. Ne nekem kelljen már leírni. Tudod te is nagyon jól. Írd le. Kérlek. Komolyan: Nagyon jól tudod mit fogok erre mondani, hogy Hitler katolikus volt.
2024. ápr. 24. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!