Mikor lesz a következő világvége amúgy? Jehova tanuinál?
10
Kedves Kérdező. Sajnos félreértettél. Nem kaptam felhatalmazást arra, hogy bárkinek bármit megtiltsak.
Mindössze arról írok, hogy ezek a kérdések milyen okkal kerülnek kiírásra.
Vannak akik tisztelettel érdeklődnek, de vannak akik békétlenséget szítanak.
11-es ez amit te csinálsz OFF-olásnak nevezik,semmi köze a kiirt kérdéshez. Ha nem tetszenek a kérdések,akkor minek olvasod őket? Én se nézek olyan filmet ami nem tetszik.
"Mindössze arról írok, hogy ezek a kérdések milyen okkal kerülnek kiírásra."
Kérdezd meg azoktól akik kiirják,ne engem csesztess a baromságoddal.
Nem.
De én nem használok ilyen szavakat.
Jehova TOTO: Jehova tanúi többször is megjósolták a világ végét. Az első jóslat Dániel könyve próféciái alapján 1914-re vonatkozott. Amikor a vég mégsem következett be, módosították a jövendölés jelentését, és azt állították, hogy az időpont Jézus láthatatlan uralmának kezdetét jelöli. A világ pusztulására a következő időpontokat adták meg: 1914, 1915, 1918, 1920, 1925, 1941, 1975 és 1994. Az egyik tag házat épített a zsidó próféták számára, akik a világvége eljövetelekor visszatérnek a földre.
Érdekes tény: Charles Taze Russell, a mozgalom alapítója "csodabúzát" árult rendkívül magas áron azt ígérve, hogy a búza csodásan megsokszorozódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!