Mikor lesz a következő világvége amúgy? Jehova tanuinál?
Szia
Sajnálom, hogy még mindig ezzel küzdesz. Aggódom, de őszintén. Szinte már megszállottan ennek vagy a betege.
Nem jövendölünk, amit tudni kell az benne van a Bibliában, bárki elolvashatja.
Egyébként pedig nem a világnak lesz vége, hanem a jelenlegi gonosz emberi rendszernek.
Volt egy téves értelmezés a kezdetekben, hiszen a Bibliát akkor még közel sem ismerték annyira, mint napjainkban. Még sok munka várt rájuk, ami finomításra várt.
Ahogy a Biblia írja is, az utolsó napokban kezd nagyobbá lenni a tudás ezen a téren.
(Dániel 12:4) 4 Te pedig, Dániel, tartsd titokban ezeket a szavakat, és pecsételd be ezt a könyvet a vég idejéig. Sokan fognak kutatni, és bőséges lesz az igaz ismeret.”
A Bibliából lehet tudni, hogy a nagy nyomorúság akkor kezdődik, amikor a politikai hatalmak egybehangzóan bejelentik valamilyen módon a békét és a biztonságot. Úgy tűnik majd, mintha megvalósították volna ezt.
(1Tesszalonika 5:3) 3 Amikor az emberek azt mondják: „Béke és biztonság!”, akkor hirtelen pusztulás jön rájuk egy szempillantás alatt, mint ahogy a szülési fájdalmak a terhes asszonyra, és semmiképpen nem fognak megmenekülni.
Ez egy "hamis béke" lesz.
Mindenesetre remélem egyszer megnyugszol, és abbahagyod az ellenünk folytatott hadjáratodat.
Pedig nem érthetetlen amit írtam.
Az első válaszomat, tisztelettel neked szántam kedves Kérdező.
Nem jövendölünk évszámokat, és azt is leírtam, hogy a tévedések miért voltak.
Az aggódásom pedig arra irányul, hogy képtelen vagy megbékélni, és a Tanúk ellen vádiratú kérdésekkel bombázod az embereket.
---Nem jövendölünk évszámokat, és azt is leírtam, hogy a tévedések miért voltak.---
Tudod akik 8x jósolják meg hogy mi fog történi és az nem teljesedik be,azt hamis prófétának nevezi a biblia. Igen akinek nem jön be amit jövendől az téved vagyis hamisan proférál.
---képtelen vagy megbékélni, és a Tanúk ellen vádiratú kérdésekkel bombázod az embereket.---
Azért mert tudatában van annak valaki,hogy amit a szervezet tanit az ellenség? Érdekes egyben beteges felfogás. Azért valakit nem lehet vakon félre vezetni az ellenség? Elnézést,hogy nem vagyok olyan mint ti,és még sokan itt.
---vádiratú kérdésekkel bombázod az embereket.---
Kérlek engedd már meg hogy kiirjak egy kérdést a jehova tanui tanitásairól,tudom rettegtek az internet világában,hogy valaki meglátja hogy milyen hazug tévtanokat tanul. Egyébként legkevésbé neked irtam ki a kérdést,ha nem tetszik,ne engem kritizálj hanem lépj le innen,ennyi.
Rendben kedves Kérdező.
Ha ez neked ez szerez örömet, tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!