Jehova Tanui hevei most keresztények vagy sem?
https://www.youtube.com/watch?v=G8RbTaWlMWU - ez az ember egy dilettáns, nem ért a Bibliához, csak dobálja a sarat JT-ra és képtelen megérteni alapvető bibliai tanításokat. Egyébként azzal kezdi, hogy a videó elején (az egyik videója elején) rágyújt a cigarettára. Mert hogy ő Jézus bűnös szolgája. Majd én is csinálok egy videót, és az elejét azzal kezdem, hogy egy mellettem ülő embernek lekeverek egy hatalmas pofont, majd hozzá teszem, hogy én Jézus bűnös szolgája vagyok. Ha meg ez az őrült ilyen felfogású, hogy a szemedbe fújja a cigarettafüstöt, akkor hogyan rendelkezhet Isten szent szellemével? Az nem világosítja fel, hogy tisztátalan amit tesz és ezzel megtagadja Isten tanítását a tisztaságról?!
2Kor 7:1 Mivelhogy azért ilyen ígéreteink vannak, szeretteim, tisztítsuk meg magunkat minden testi és lelki tisztátalanságtól, Isten félelmében vivén véghez a mi megszentelésünket.
És te ennek az embernek a videóját reklámozod? Mert ugyanolyan tisztátalan indulatok vannak benned, amiket nem is rejtesz a véka alá!
20-as,eddig olvastam a hozzászólásodat:
"Kérdező, te a Bibliához nem értesz,"
Még szerencse,hogy pont te,főleg Jehovistaként értesz a bibliához!
Bölcsebb lennél ha hallgatnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!