A keresztény szavazók a Fidesz mellett vannak, az LMBTQ ellenes politika miatt?
A keresztények általánosságban nincsenek a Fidesz mellett, a lopás az lopás, ezt mi is tisztán látjuk.
Többségünknek nincs baja a homoszexuálisok párkapcsolatával, csak a (templomi) házasság szentségét szeretnénk megőrizni.
Mindenkinek joga van boldognak lenni.
A pedofíliát azonban elítéljük.
Mi viszont a fidesszel vagyunk. Mármint én és a többiek a gyülimben.
Az LMBTQ is meg az is, hogy a fidesz legalább békén hagy minket, míg a másik oldalon sötét középkoroznak meg a többi.
A mi közösségünkben megbeszéltók, hogy annyi kívülállót veszünk rá, hogy a szavazzon a fideszre, amennyit csak bírunk.
4
Tehát csak magatokkal törődtök és inkább szembementek a régi keresztények által képviselt magatartással akik a hitükért akár az életüket is adták és inkább támogatjátok a hazug, gyűlöletkeltő, tolvajokat, hogy megtudjatok bújni a szoknyájuk mögött.
Erre aztán nagyon büszkék lehettek. Beáldoztok másokat lényegében, hogy nektek kényelmesebb legyen.
Többet kéne a Bibliát olvasni és kevesebbet politizálni.
"Mi viszont a fidesszel vagyunk. Mármint én és a többiek a gyülimben."
Hitgyüli, ugye? :))
Nem szavazok egyik pártra, emberi hatalomra sem.
Keresztényként Isten királyságát támogatom, erre tettem le örök érvényű voksomat amikor megkeresztelkedtem.Így nem kell négy évente szavaznom.
"Beáldoztok másokat lényegében, hogy nektek kényelmesebb legyen."
Ez fordítva is igaz. Ti is beáldoztok másokat, hogy nektek kényelmesebb legyen.
"Tehát csak magatokkal törődtök és inkább szembementek a régi keresztények által képviselt magatartással akik a hitükért akár az életüket is adták és inkább támogatjátok a hazug, gyűlöletkeltő, tolvajokat, hogy megtudjatok bújni a szoknyájuk mögött."
Elsősorban keresztényként a keresztényekért felelünk, aztán jöhet sorban a többi. Amiről te beszélsz az nettó hülyeség, esztelenség.
Ennyi erővel a középkorban csak úgy átadhattuk volna a muszlimoknak Európát.
"a hazug, gyűlöletkeltő, tolvajokat, hogy megtudjatok bújni a szoknyájuk mögött."
A baloldal is hazug gyűlöletkeltő, tolvaj.......
Csak ők éppen a kereszténység ellen hergelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!