Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért tartalmaz minden egyes...

Miért tartalmaz minden egyes Jehova tanui vének könyve minden kiadása mást és mást?

Figyelt kérdés
Mindet elolvastam.(bár ne tettem volna)
febr. 19. 17:02
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
31%

Még mindig nem vagyok gumifejű.

Hogy nekem erősségem-e megérteni valamit, arról ne beszéljünk.

Nem haragszom rád, bár kellemetlen olyan emberrel beszélgetni, aki élből egy tanításbeli különbség miatt, halálbüntetést alkalmazna másokon.

Az inkvizíció szelleme sok emberben benne van, egy pici tévedésért is képes ölni, miközben egyénileg nagyobb hibákat követ el, mint akit halálra ítélt. Csak, hogy így növelje a tekintélyét. Jézus nem tett ilyet, pedig megdobták kővel, sőt...

Ő alkalmazta is amit mondott, vagy is megölték, de nem gyilkolt le senkit közülük, imádkozott azokért a Római katonákért, akik odaszegezték Őt.

(Lukács 23:34) . . .„Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit tesznek.”. . .

Mekkora szeretetet érzett a gyilkosai iránt is, hogy megbocsáthasson nekik? A "gonoszt jóval győzd meg"

Gondolkoztál már ezen? Te imádkoznál a gyilkosaidért?

febr. 20. 16:09
 22/34 A kérdező kommentje:
Ez hihetetlen! Tipikus jehovista vagy! Erőszakos,szemtelen,erőszakos,a lépcsőházból és ajtó elől is ilyen nehéz téged lekoptatni? Újra kérlek kedves Gumifejű,nekem ne irkálj nem kivánok veled csak kizárólag keresztényekkel beszélgetni a témáról,remélem eljutott!
febr. 20. 16:24
 23/34 A kérdező kommentje:

---halálbüntetést alkalmazna másokon.--- :-))))))))

Igen, ez az üldözéses mizéria jellegzetes dogma a jehovistáknál,igazad van csak kopj le! köszi.

febr. 20. 16:26
 24/34 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagyok Jehovista!!!😱😮🤦‍♀️

Én vagyok a szemtelen?

Én nem sértegettelek, ellenben veled, csak elmondtam a véleményemet a személyedről, ami másoknak is szemet szúrt itt, csak nem mondják meg neked, mert arra sem tartanak méltónak.

Ezt a hangnemet pedig tartogasd a haverjaidnak.

febr. 20. 16:59
 25/34 A kérdező kommentje:
24es egyszerűbb ha nem szítod itt a hangulatot,mert nektek ez szokásotok,a jehovisták mindig trollodnak. Ha meg nem tetszik a kiirt kérdés akkor minek vagy itt?
febr. 20. 20:56
 26/34 anonim ***** válasza:
67%

Köszi. 😊

A 24-es már jobban hangzik, mint a gumifejű.

Nem a kérdéssel van a baj, hanem a mögötte húzódó szellemmel.

Csak éreztetni szerettem volna, hogy milyen érzés, amikor más embereket kipellengérezel, vagy is több oldalas ellenségeskedést szítasz.

Szép estét neked is.

a

febr. 20. 21:19
 27/34 A kérdező kommentje:
Megkérem az alternatív monotonista vallású híveket ha nem a kiirt kérdéshez akarnak hozzászólni,akkor ne trollkodják,offolják szét a kérdést.
febr. 20. 21:23
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
👌👌👌
febr. 20. 21:26
 29/34 anonim ***** válasza:
41%
Ó, jaj! Már bánom, hogy segíteni akartam! De tudjuk ki az ellenségünk és kik fognak üldözni!
febr. 21. 14:43
 30/34 A kérdező kommentje:
ohhh,jajjj,és juhjujjj.! Igy van!
febr. 21. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!