Nem tudtam eddig,hogy Jehova Tanui nevezetű egyesület nem keresztény hanem monoteista vallás? Nem lehetnek keresztények mert elutasitják a keresztény igazságokat,erről hallott valaki?
A 7-es választ író tisztán rávilágított arra, hogy saját magadat leplezted le.
Azért írtad ki a kérdést mert nyughatatlan vagy, és tehetetlenségedben így akarod levezetni a feszültségedet.
Nem provokálom a kommentelőket, ezzel az erővel minden kommentelőt ezzel lehetne vádolni, mert nem mindenki ért egyet mindennel.
Ebben a fórumban nincs meghatározva, hogy ki szólhat hozzá.
A szavaidból, és a gyors egymásutáni írásaidból kitűnik, hogy Isten szellemének a gyümölcsei közül a béke, a szeretet, a türelem igen csak hiányzik belőled.
"Nem tudtam eddig,hogy Jehova Tanui nevezetű egyesület nem keresztény hanem monoteista vallás?"
Minden keresztény vallás monoteista. (egyistenhitű)
Na már megint az alapok......
Függetlenül attól hogy valóban provokál a kérdező, már én is találkoztam olyan személlyel akik felhatalmazza érezte magát arra, hogy eldöntse ki keresztény valójában és ki nem az.
Ilyenkor mindig Jakab levele 4 fejezete jut eszemben és igyekszem nem ítélkezni felettük.
A kereszténység monoteista vallás ugye tudod?:D
Most kb azt mondtad hogy xy igazából nem is szereti a húst, hanem vegán
Szerinted ki az igazi keresztény?
Baptista? Róma katolikus? Görög katolikus? Református? Stb...
Őket valahogy sosem piszkálják ennyire
---Őket valahogy sosem piszkálják ennyire---
Biztos lehet némi oka,
Kérdező!
Mennyi benned a gyűlölet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!