Most komolyan ez lenne a keresztény vallás?
De a kérdező is csak egy provokátor, valószínűleg ők ketten jól elszórakoznak.
"18# Akkor a keresztènyek nem követtek el bűnt avval,hogy a vallási háborúkat robbantotak ki, vagy hogy nőket ègettek el, vagy gyerekeket öltek meg?"
A kérdésedben még az szerepel, hogy valóban az-e a keresztény vallás, hogy "istenük azért nemzi a "fiát" aki csak egy báb, hogy ő meghaljon olyan okból ami semmilyen változást nem hozott erre a szar világra".
Erre válaszoltam elsősorban, hogy ez a te (vagy másoktól átvett) fanzatmagóriád. A boszik meg a háborúk már az eredeti kérdésednek a továbbköltése.
Ha annyira érdekel, hogy mi tanít a kereszténység, akkor olvasd el a Katolikus Katekizmust, vagy Szent Ágostont vagy Aquinói Szent Tamást (ha kicsit "izmosabb" olvasmányt szeretnél). Amíg ezt nem tetted meg és álkérdéseket gyártasz, addig nincs értelme veled beszélgetni a kereszténységről, mert az alapvető fogalomalkotásunk is teljesen más.
Ne vegyétek komolyan #2-t! Ő egy fanatikus TROLL!
Ugyanezeket a rögeszméit különböző topikokban legalább százszor eldurrantotta. Orvoshoz kéne mennie, talán még nem késő.
"25. Gyurcsány mennyit fizet a keresztényellenességért?"
De én hívő ember vagyok.
21 <--
Tiszteld felebarátodat! Ha megdobnak kővel, tudod, mit kell tenned. Most tanúbizonyságot tehetsz keresztényi értékeidről. Haraggal nem lehetsz keresztény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!